Τουλάχιστον πέντε άτομα πυροβολήθηκαν όταν ένας ένοπλος άντρας άνοιξε πυρ κατά των περαστικών, έξω από το Empire State Building της Νέας Υόρκης.
Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν γύρω στις 9 π.μ. τοπική ώρα προκαλώντας τον πανικό στους μάρτυρες του συμβάντος που πήγαιναν εκείνη την ώρα στη δουλειά τους.
Σύμφωνα με τη DailyMail, οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης πυροβόλησαν τον άντρα, ο οποίος και έπεσε νεκρός. Άλλες αναφορές διαψεύδουν κάτι τέτοιο, καθώς θέλουν το δράστη να βρίσκεται υπό κράτηση των αρχών.
Σημειώνεται ότι οι γύρω δρόμοι έκλεισαν, καθώς οι ανακριτές κατέφθασαν εκεί για να συλλέξουν στοιχεία.
Διεθνή /
Έκτακτο: Ένοπλος πυροβολούσε περαστικούς έξω από το Empire State Building

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: «Τον τελευταίο χρόνο έπινε πολύ και έμπλεκε» - Τι ισχυρίζεται η 43χρονη

Φωτιά στην Πατησίων: Κάηκε το διαμέρισμα του Πέτρου Φιλιππίδη

Εντοπίστηκε φάλαινα φυσητήρας κοντά στις ακτές του Άστρους Κυνουρίας

Φρίκη στο Οχάιο: Μητέρα έδεσε με χειροπέδες τον 6χρονο γιο της και άφησε πίτμπουλ να του επιτεθεί

Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

σχόλια