iPhone 12: Η Apple ανακοίνωσε ξαφνικά νέο event για την άλλη εβδομάδα - "Hi, Speed"

iPhone 12: Η Apple ανακοίνωσε ξαφνικά νέο event για την άλλη εβδομάδα - "Hi, Speed" Facebook Twitter
0

Η Apple ανακοίνωσε ξαφνικά ένα event για την επόμενη εβδομάδα και η πρόσκληση που έστειλε γεμίζει ελπίδες τους πιο σχετικούς και φανατικούς, πως θα παρουσιάσει το νέο iPhone 12. 

«Παραδοσιακά», η Apple αποκαλύπτει κάθε Σεπτέμβριο τα καινούργια iPhone, αλλά η πανδημία προκάλεσε καθυστερήσεις στον σχεδιασμό και την παραγωγή του iPhone 12, με αποτέλεσμα η συσκευή να απουσιάζει εκκωφαντικά από το event της 15ης Σεπτεμβρίου. 

"Hi, Speed", «γεια σου, ταχύτητα», είναι το μήνυμα πάνω στις προσκλήσεις, που παραπέμπει εμμέσως και στο "Hey, Siri", το φωνητικό πρόσταγμα με το οποίο ενεργοποιείται ο ηλεκτρονικός βοηθός στα iPhone. Η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, 13 Οκτωβρίου, από τις 8μμ έως τις 10μμ ώρα Ελλάδας. 

iPhone 12: Η Apple ανακοίνωσε ξαφνικά νέο event για την άλλη εβδομάδα - "Hi, Speed" Facebook Twitter

Όπως μεταδίδει το CNN, ο τεχνολογικός γίγαντας είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει ένα νέο iPhone 12 με δυνατότητες 5G, το πρώτο της εταιρείας από το Κουπερτίνο με συνδεσιμότητα στα νέα, ταχύτατα δίκτυα. Αναλυτές εκτιμούν πως το 5G iPhone θα σημάνει την αρχή ενός κύκλου αναβαθμίσεων και σε άλλες συσκευές της εταιρείας. 

Ανταγωνιστές της Apple όπως οι Samsung, Google, Motorola, Huawei και LG διαθέτουν ήδη συσκευές 5G και ο κολοσσός θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα αφήσει να περάσει άλλη μια χρονιά, πριν κυκλοφορήσει το «αντίπαλο δέος». 

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM