Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας χρονιάς, το Business Insider δημοσίευσε ένα βίντεο παρουσιάζοντας ορισμένα από τα πλέον βασικά προϊόντα και μη, τα οποία όρισαν ολόκληρη τη δεκαετία που μας επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις και καινοτομίες στον τομέα της τεχνολογίας.

 

Ήταν πολλά τα προϊόντα αλλά και τα γεγονότα που σφράγισαν τεχνολογικά τα τελευταία δέκα χρόνια. Στη λίστα αυτή ασφαλώς περιλαμβάνεται η κυκλοφορία του iPhone 4, το SpaceX (το διαστημόπλοιο του Έλον Μασκ που ανατινάχθηκε στις δοκιμές) και το αγαπημένο παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας «Pokémon Go». 

 

Μάλιστα, το τελευταίο είναι αυτό με το οποίο ξεκινά το βίντεο, με τις Abby Tang, Lisa Paradise και Aylin Woodward να επισημαίνουν πώς το δημοφιλές game κατέχει επάξια μία θέση στις κορυφαίες εφαρμογές των τελευταίων δέκα ετών, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στον εθισμό που είχε προκύψει. 

 

Πέρα όμως από τα παραπάνω, για πολλούς η πιο χρήσιμη υπηρεσία ήταν η «Μετάφραση» της Google, ενώ αρκετοί ήταν επίσης και αυτοί που ξεχώρισαν το Nintendo Switch, την κονσόλα που είχε κυκλοφορήσει η Nintendo και η οποία πραγματικά λατρεύτηκε από τον κόσμο του gaming.

 

 

Με πληροφορίες από Business Insider