Πρεμιέρα στις διεθνείς αγορές για το Apple Watch

Πρεμιέρα στις διεθνείς αγορές για το Apple Watch Facebook Twitter
0

Πρεμιέρα στις διεθνείς αγορές για το Apple Watch Facebook Twitter

Ξεκίνησαν σήμερα οι παραγγελίες από το Apple Store, για το πολυδιαφημισμένο "έξυπνο" ρολόι Apple Watch που σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στο χώρο των 'φορετών' ψηφιακών gadgets.

Οι ψηφιακές ουρές που σχηματίστηκαν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, με την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης του πολυπόθητου gadget να ξεκινάει από στις 24 Απριλίου, σε 9 χώρες, και να φτάνει για ορισμένες εκδόσεις τον Αύγουστο, ενώ, ήδη όλες οι "προσιτές" (349 δολάρια) εκδόσεις του Apple Watch, έχουν εξαντληθεί από το Αμερικάνικο ψηφιακό κατάστημα.

Οι πρώτες κριτικές πάντως, αποθεώνουν το design και τις λειτουργίες των apps της Apple, που επιτρέπουν τον έλεγχο ηλ. ταχυδρομείου, την καταγραφή ζωτικών λειτουργιών του χρήστη και την πραγματοποίηση κλήσεων, συνδυαστικά με το iPhone, αλλά στέκονται επικριτικά στον τρόπο που η συσκευή 'τρέχει' εφαρμογές τρίτων προγραμματιστών και στη διάρκεια της μπαταρίας του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή λιανικής του Apple Watch στη χώρα μας.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιχτή επιστολή Elon Musk - Steve Wozniak: Σταματήστε τώρα τα πειράματα Τεχνητής Νοημοσύνης

Τech & Science / Ανοιχτή επιστολή Elon Musk - Steve Wozniak: Σταματήστε τώρα τα πειράματα Τεχνητής Νοημοσύνης

Οι δύο ισχυροί της τεχνολογίας κάνουν λόγο για εξαιρετικά επικίνδυνη φάση για την ανθρωπότητα και ζητούν άμεσο τερματισμό των πειραμάτων – Οι κίνδυνοι για τους οποίους προειδοποιούν
NEWSROOM
Επιστήμονες «χάκαραν» τη φωτοσύνθεση ανοίγοντας νέους δρόμους για την παραγωγή ενέργειας

Τech & Science / Επιστήμονες «χάκαραν» τη φωτοσύνθεση ανοίγοντας νέους δρόμους για την παραγωγή ενέργειας

Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ μελέτησε τη φωτοσύνθεση στα πολύ πρώιμα στάδια της διαδικασίας, σε χρονική κλίμακα ενός εκατομμυριοστού του εκατομμυριοστού του δευτερολέπτου.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ