Το αγαπημένο παραμύθι του Κάρλο Κολόντι, «Πινόκιο», κυκλοφορεί πλέον και σε ηλεκτρονική μορφή.
Σε δεκαοκτώ διαδραστικές σελίδες, οι κινούμενες εικόνες και τα ηχητικά εφέ, προσφέρουν στον αναγνώστη μια διαφορετική εμπειρία από αυτή που βιώνει ξεφυλλίζοντας τις τυπωμένες σελίδες ενός παραδοσιακού βιβλίου. Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για iPad , και για ταμπλέτα της «Αpple» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μίνωας», σε συνεργασία με την Anlock.
Η σκηνοθεσία και η αφήγηση της ιστορίας έχει γίνει από τον ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα. Τις εικόνες έχει ζωγραφίσει η Κατερίνα Χαδουλού, (βραβευμένη με «ΕΠΑΙΝΟ ΕΒΓΕ 2012» για τη συγκεκριμένη εικονογράφηση). Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης, ο χρηστής έχει τη δυνατότητα να διαβάσει το παραμύθι με ή χωρίς τη συνοδεία φωνητικής αφήγησης.
Μια προεπισκόπηση της ηλεκτρονικής έκδοσης είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο, από την υπηρεσία iTunes της «Apple». Στην ίδια ιστοσελίδα μπορεί κανείς να «κατεβάσει» την ολοκληρωμένη έκδοση του βιβλίου, για την τιμή των 2,99 €.
Τech & Science /
Πινόκιο: Κυκλοφορεί πλέον και σε ηλεκτρονική μορφή
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Survivor: Στον Σταύρο Φλώρο το έπαθλο των 250.000 ευρώ - Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός
Μπέος κατά Akyla και Καπουτζίδη: Δεν είναι «πρότυπο για την κοινωνία και τα νέα παιδιά»
Νέα ελπίδα για την κατάθλιψη: Ανοσοθεραπεία έδειξε ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε κλινική δοκιμή
Καιρός: Οι μπόρες επιμένουν και θα αυξηθούν - Ποια ημέρα αναμένονται «πολλές βροχές»
Διάβημα της Αθήνας στο Ισραήλ για τη μεταχείριση Ελλήνων στον στολίσκο «Global Sumud Flotilla»
σχόλια