Οι χρήστες του Instagram αντιδρούν για τις επερχόμενες αλλαγές στο timeline τους

Οι χρήστες του Instagram αντιδρούν για τις επερχόμενες αλλαγές στο timeline τους Facebook Twitter
1

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες το Instagram ανακοίνωσε ότι προτίθεται να κάνει μια αξιοσημείωτη αλλαγή στον αλγόριθμό του, η οποία θα καταργήσει την εμφάνιση των αναρτήσεων με χρονολογική σειρά, όπως συνέβαινε έως σήμερα, ακολουθώντας το πρότυπο του Facebook, ώστε να εμφανίζει σε κάθε χρήστη ένα timeline που θα ανταποκρίνεται στα γούστα του, μαντεύοντας τι θέλει να δει.

Η νέα αλλαγή, όπως αναφέρουν από εχθές οι στήλες τεχνολογίας πολλών ειδησεογραφικών σάιτ, έχει θορυβήσει πολύ τους χρήστες και ιδίως όσους διαθέτουν χιλιάδες followers, όπως internet celebrities και πιο mainstream επώνυμους, οι οποίοι σπεύδουν να ποστάρουν στα προφίλ τους μια εικόνα όπως την παρακάτω σε χιλιάδες διαφορετικές παραλλαγές.

If you want to continue seeing pictures of myself with random animals and me generally being a douchebag then go ahead. I don't blame you if you don't though.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ricki Hall (@rickisamhall) στις

Παροτρύνοντας τους χρήστες να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις στα κινητά τους, για να βλέπουν πότε κάποιος ανεβάζει ένα καινούριο post, πολλοί ματαιόδοξοι instagrammers δημιούργησαν ένα trend, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο κανείς δεν θα χάσει κάποιο post τους, μετά την αναδιοργάνωση των timelines, βάσει του νέου αλγορίθμου, αναφέρει ο Guardian. 

Όμως πολλά είναι τα σάιτ, μεταξύ των οποίων και το ίδιο το Instagram που συνιστούν ψυχραιμία, αφού η αλλαγή αυτή είναι ακόμα σε δοκιμαστική φάση, ώστε να γίνουν τεχνικές βελτιώσεις αλλά και να διαπιστωθεί το κατά πόσο το κοινό αποδέχεται την αλλαγή αυτή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε αυτή ακριβώς την αλλαγή στο timeline του, είχε προχωρήσει και το Facebook το 2014, έχοντας προκαλέσει τις αντιδράσεις χιλιάδων χρηστών. 

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ