Ο θάνατος τους πάει πολύ

Ο θάνατος τους πάει πολύ Facebook Twitter
0

Φαίνεται πως η αποδημία εις Κύριον μπορεί τελικά να κάνει «θαύματα» στην εικόνα ενός star. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει πρόσφατη έρευνα που φέρνει στην κορυφή των προσωπικοτήτων που διέγειραν το θετικότερο διαδικτυακό buzz, τους Πάτρικ Σουέιζι και Μάικλ Τζάκσον.

Η αμερικανική εταιρεία ερευνών Zeta Interactive έδωσε στη δημοσιότητα τα πορίσματα μιας έρευνας στα πλαίσια της οποίας διερευνήθηκαν τα σχόλια σε πάνω από 100 εκ. blog και sites προκειμένου να σχηματιστεί μια εικόνα της κοινής γνώμης απέναντι στους απανταχού επώνυμους, το 2009.

Οι προσωπικότητες που σχολιάστηκαν θετικότερα κατά τη διάρκεια του 2009 ήταν ο Μάικλ Τζάκσον που απεβίωσε τον Ιούνιο του 2009 ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο εκλιπών ηθοποιός Πάτρικ Σουέιζι. Οι άλλες δύο προσωπικότητες που συγκέντρωσαν τα θετικότερα σχόλια για το 2009 ήταν η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Ουίνφρεϊ και η τραγουδίστρια της κάντρι, Τέιλορ Σουίφτ.

Στην άλλη πλευρά της πλάστιγγας, αυτής δηλαδή με τα αρνητικότερα σχόλια, βρέθηκε ο σούπερσταρ του γκόλφ, Τάιγκερ Γούντς, ειδικά μετά τις πρόσφατες κατηγορίες για μοιχεία, παρ' όλο που πριν την ανακοίνωσή τους ήταν τρίτος στη λίστα με τα θετικά σχόλια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Φλόριντα μηνύει την OpenAI και τον Σαμ Άλτμαν για τους κινδύνους του ChatGPT σε παιδιά

Τech & Science / Η Φλόριντα μηνύει την OpenAI και τον Σαμ Άλτμαν για τους κινδύνους του ChatGPT σε παιδιά

Η πρώτη αγωγή αμερικανικής πολιτείας κατά της OpenAI κατηγορεί την εταιρεία ότι προώθησε το ChatGPT ως ασφαλές εργαλείο, ενώ αγνόησε προειδοποιήσεις για κινδύνους που σχετίζονται με παιδιά, αυτοτραυματισμό, βία και συλλογή δεδομένων ανηλίκων
THE LIFO TEAM
ΠΤΗΝΑ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑ

Τech & Science / Ο αυνανισμός στα πτηνά «είναι φυσιολογικός και δεν πρέπει να τιμωρείται», σύμφωνα με επιστήμονες

Νέα μελέτη δείχνει ότι η συμπεριφορά είναι πιο συχνή στα άγρια πτηνά απ’ ό,τι σε όσα τελούν υπό αιχμαλωσία, ανατρέποντας παλιές αντιλήψεις για το στρες και την ευζωία των ζώων
THE LIFO TEAM