Φαίνεται πως η αποδημία εις Κύριον μπορεί τελικά να κάνει «θαύματα» στην εικόνα ενός star. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει πρόσφατη έρευνα που φέρνει στην κορυφή των προσωπικοτήτων που διέγειραν το θετικότερο διαδικτυακό buzz, τους Πάτρικ Σουέιζι και Μάικλ Τζάκσον.

Η αμερικανική εταιρεία ερευνών Zeta Interactive έδωσε στη δημοσιότητα τα πορίσματα μιας έρευνας στα πλαίσια της οποίας διερευνήθηκαν τα σχόλια σε πάνω από 100 εκ. blog και sites προκειμένου να σχηματιστεί μια εικόνα της κοινής γνώμης απέναντι στους απανταχού επώνυμους, το 2009.

Οι προσωπικότητες που σχολιάστηκαν θετικότερα κατά τη διάρκεια του 2009 ήταν ο Μάικλ Τζάκσον που απεβίωσε τον Ιούνιο του 2009 ενώ στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο εκλιπών ηθοποιός Πάτρικ Σουέιζι. Οι άλλες δύο προσωπικότητες που συγκέντρωσαν τα θετικότερα σχόλια για το 2009 ήταν η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Ουίνφρεϊ και η τραγουδίστρια της κάντρι, Τέιλορ Σουίφτ.

Στην άλλη πλευρά της πλάστιγγας, αυτής δηλαδή με τα αρνητικότερα σχόλια, βρέθηκε ο σούπερσταρ του γκόλφ, Τάιγκερ Γούντς, ειδικά μετά τις πρόσφατες κατηγορίες για μοιχεία, παρ' όλο που πριν την ανακοίνωσή τους ήταν τρίτος στη λίστα με τα θετικά σχόλια.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr