Το Instagram προσθέτει νέο χαρακτηριστικό ώστε οι χρήστες να ανεβάζουν ολόκληρα φωτογραφικά άλμπουμ

Το Instagram προσθέτει νέο χαρακτηριστικό ώστε οι χρήστες να ανεβάζουν ολόκληρα φωτογραφικά άλμπουμ Facebook Twitter
0

Το Instagram πρόσθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους χρήστες να επισυνάπτουν μέχρι και 10 φωτογραφίες και βίντεο σε μία και μοναδική ανάρτηση. Με άλλα λόγια, κάθε post ξεχωριστά μπορεί πλέον να αποτελεί ολόκληρο φωτογραφικό άλμπουμ.

Το νέο χαρακτηριστικό κυκλοφόρησε νωρίτερα μες στον μήνα στην δοκιμαστική έκδοση για περιορισμένο αριθμό ειδικών χρηστών, αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες και σε όλες τις χώρες. 

Ο τρόπος που θα «δουλεύουν» τα φωτογραφικά άλμπουμ δεν διαφέρει στο «ανέβασμα» από τα υπόλοιπα, γνωστά uploads, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να επιλέξει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που επιθυμεί, πατώντας το νέο κουμπί «select multiple» που θα προστεθεί στην οθόνη. Μόλις επιλέξει το υλικό που θέλει, μπορεί να επεξεργαστεί ξεχωριστά κάθε φωτογραφία ή βίντεο χρησιμοποιώντας τα φίλτρα του Instagram, ως συνήθως. Προς το παρόν η εφαρμογή θα επιτρέπει μόνο τετράγωνες φωτογραφίες στην συγκεκριμένη επιλογή. 

Το Instagram προσθέτει νέο χαρακτηριστικό ώστε οι χρήστες να ανεβάζουν ολόκληρα φωτογραφικά άλμπουμ Facebook Twitter

Όπως και με παλαιότερες ενημερώσεις της εφαρμογής, έτσι και στο νέο χαρακτηριστικό ήδη οι επικριτές είναι πολλοί και υποστηρίζουν πως θα καταστρέψει το Instagram, αλλοιώνοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και θα το κάνει να θυμίζει το Facebook. 

Η εταιρεία από την πλευρά της λέει πως το νέο χαρακτηριστικό έχει στόχο να διευκολύνει τους χρήστες να μοιράζονται περισσότερες εμπειρίες με τους φίλους τους, σε μια έμμεση προσπάθεια να αυξήσει την ενασχόληση των χρηστών χωρίς ωστόσο να τους «βομβαρδίζει» με περισσότερες αναρτήσεις- απλώς πιο περιεκτικές. 

* Με πληροφορίες από Mashable

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς η ημερομηνία λήξης των φαρμάκων επηρεάζει τις μακροχρόνιες διαστημικές αποστολές

Τech & Science / Πώς η ημερομηνία λήξης των φαρμάκων επηρεάζει τις μακροχρόνιες διαστημικές αποστολές

Βασικά φάρμακα που χρησιμοποιούν οι αστροναύτες, όπως παυσίπονα, αντιβιοτικά, φάρμακα για αλλεργίες και βοηθήματα ύπνου, μπορεί να είναι αναποτελεσματικά ή ακόμα και επιβλαβή μετά την ημερομηνία λήξης τους
LIFO NEWSROOM