Η Apple κατοχύρωσε πατέντα που θέτει εκτός ανταγωνισμού Android και Nokia

Η Apple κατοχύρωσε πατέντα που θέτει εκτός ανταγωνισμού Android και Nokia Facebook Twitter
0

Η Apple με την κατοχύρωση μιας νέας πατέντας (US Patent No. 8,223,134) κατάφερε να κάνει κίνηση ματ στους ανταγωνιστές της. Περιγράφεται ως «η μητέρα όλων των software πατεντών» καθώς καλύπτει μια πολύ μεγάλη γκάμα λειτουργιών των iPhone και iPad.

H πατέντα εν ονόματι «Portable electronic device, method, and graphical user interface for displaying electronic lists and documents» διασφαλίζει το περιβάλλον χρήσης της Apple για τα email, τηλέφωνο, camera, video player, browser, widgets, search, notes, maps και το multitouch interface της.

Όπως αναφέρει το cultofmac, τα χαρακτηριστικά αυτά υπάρχουν σε κάθε σχεδόν Android/Windows Phone και tablet της αγοράς με αποτέλεσμα η απόφαση αυτή να απειλεί με εξόντωση τους ανταγωνιστές της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η είδηση αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους χρήστες Android, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το πλάνο κυριαρχίας της Apple δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει το σβήσιμο όλων των αντιπάλων της από το χάρτη, αλλά τον ανταγωνισμό τους. Η Apple δήλωσε ότι θα συνεχίσει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αποτρέπει τις υπόλοιπες εταιρείες από την κλοπή της πνευματικής ιδιοκτησίας της.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Τech & Science / Ενυδάτωση: Αρκούν τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα κατά τους χειμερινούς μήνες;

Οι ειδικοί υγείας προειδοποιούν ότι η αφυδάτωση συχνά περνά απαρατήρητη τον χειμώνα, αυξάνοντας τον κίνδυνο κόπωσης, πνευματικής θολούρας και πιο σοβαρών προβλημάτων στα νεφρά
THE LIFO TEAM