Υπάρχει ένα πράγμα που εκνευρίζει τους απανταχού χρήστες iPhone κι αυτό είναι ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB που πάει σετ με τη συσκευή και που τους αναγκάζει να σβήνουν πράγματα για να μην ξεμένουν από χώρο. Τα νέα τώρα θέλουν την Apple να αποφάσισε να αλλάξει επιτέλους αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό, αναβαθμίζοντας το iPhone 7 στα 32GB, στο φθηνότερο μοντέλο της σειράς που έρχεται.

 

Μέχρι πρότινος, η εταιρία καλούσε τους πελάτες της προκειμένου να εξοικονομήσουν αποθηκευτικό χώρο να χρησιμοποιούν το cloud ή να "κάνουν αναβάθμιση" στα πιο ακριβά μοντέλα της σειράς. Εδώ και καιρό η Apple προσφέρει τα 16GB ως την χαμηλότερη επιλογή αποθήκευσης στο βασικό μοντέλο της, το οποίο ο κόσμος τείνει να προτιμά σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν θέλει να ξοδέψει παραπάνω σε αποθηκευτικό χώρο με αποτέλεσμα τελικά να καταλήγει χωρίς καθόλου αποθηκευτικό χώρο για φωτογραφίες και μουσική.

 

Τώρα όμως θα αναβαθμίζει το φθηνότερο μοντέλο της στα 32GB, σύμφωνα με το αναλυτή της IHS Technology που επικαλείται πληροφορίες εκ των έσω στην Apple. Η IHS φημίζεται για τις έγκυρες διαρροές που αφορούν στα iPhone, αφού στο παρελθόν είχε προβλέψει το iPhone SE πριν κυκλοφορήσει.

 

Μέχρι στιγμής είναι ασαφές πως θα διαμορφωθεί ο αποθηκευτικός χώρος στην υπόλοιπη σειρά. Το iPhone 6s κυκλοφορεί στα 16GB, στα 64 GB και στα 128 GB.