Χαϊκάλης: «Ήταν ένα αστείο, δεν είμαι δήθεν»

Χαϊκάλης: «Ήταν ένα αστείο, δεν είμαι δήθεν» Facebook Twitter
4

Οι αντιδράσεις για το «φαλλικό μήνυμα» που έστειλε στη Μέρκελ με αφορμή την επίσκεψη της στην Αθήνα, οδήγησαν τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη στην απόφαση να «παγώσει» το λογαριασμό του στο Twitter.

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ανέβασε κάτι που του φάνηκε αστείο χωρίς πρόθεση να προσβάλλει, ωστόσο όπως λέει, για να μην προκαλεί αποφάσισε να κλείσει το λογαριασμό του στο Twitter.

 «Αγαπητοί φίλοι υβριστές κλπ. Επειδή στη ζωή μου δεν υπήρξα ποτέ δήθεν και επειδή έγινα βουλευτής δεν σημαίνει ότι θ αλλάξω και έκφραση έχω να σας πω ότι ανέβασα κάτι που μου φάνηκε αστείο. Χωρίς πρόθεση να προσβάλλω κανένα.

Δεν άρεσε σε πολλούς. Σεβαστό. Για να μη προκαλώ λοιπόν στο μέλλον αποφάσισα σε λίγες μέρες να κλείσω το λογαριασμό στο twitter. Το μόνο που ζητώ είναι να θυμόμαστε ότι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ», έγραψε στο μήνυμά του.

Τech & Science
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινά επίσημη έρευνα για το Grok του Έλον Μασκ

Τech & Science / Το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινά επίσημη έρευνα για το Grok του Έλον Μασκ

Η βρετανική κυβέρνηση κάλεσε την περασμένη εβδομάδα το X να βρει «επειγόντως» λύση για να αποτραπεί η διασπορά πλαστών, «εξοργιστικών» εικόνων γυμνών γυναικών και παιδιών που δημιουργήθηκαν από το Grok
THE LIFO TEAM
Οι εκδότες φοβούνται ότι τα chatbots και οι περιλήψεις μέσω AI σηματοδοτούν το «τέλος της εποχής της επισκεψιμότητας»

Τech & Science / Τα chatbots και οι περιλήψεις μέσω AI σηματοδοτούν το «τέλος της εποχής της επισκεψιμότητας» στα ειδησεογραφικά sites

Η επισκεψιμότητα προς ειδησεογραφικές ιστοσελίδες έχει ήδη υποχωρήσει κατά ένα τρίτο μέσα σε μόλις έναν χρόνο παγκοσμίως, λόγω της ανόδου των AI overviews και των chatbots
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΗ - Ένα κόκκινο pixel στο χιόνι: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη έλυσε το μυστήριο ενός αγνοούμενου ορειβάτη

Τech & Science / Ένα κόκκινο pixel στο χιόνι: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη έλυσε το μυστήριο ενός αγνοούμενου ορειβάτη

Μετά τη διακοπή των ερευνών λόγω χιονιού το 2024, το 2025 η τεχνητή νοημοσύνη και τα drones ανέλαβαν να σαρώσουν τις δύσβατες πλαγιές των Άλπεων για τον εντοπισμό του
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Με ποιο σκεπτικό, κάποιος που είναι ηθοποιός, μπασκετμπολίστας τραγουδιστής γίνεται βουλευτής; Όχι πως και αυτοί που έχουν πάρει αυτή την θέση είναι άξιοι φυσικά...Αλλά να με εκπροσωπούν άνθρωποι που, τρέχουν, που παίζουν με μια μπάλα και κάνουν γκριμάτσες στην τηλεόραση...; Δεν είναι κάπως; Αλλά εμείς έτσι ψηφίζουμε ορισμένος βουλευτές....με το να είναι δημοφιλείς, πλακατζίδες, και απαίδευτοι....Και ύστερα γκρινιάζουν για έναν πέο που δημοσιεύτηκε !
Ειστε πολλοι, ειστε καφροι, ειστε αλιενς!(δυσμοιρα ανθρωπακια που τους ψηφισατε, δεν υποψιαστηκατε σε ποιους αναθεσατε να σας εκπροσωπησουν!)