Χαϊκάλης: «Ήταν ένα αστείο, δεν είμαι δήθεν»

Χαϊκάλης: «Ήταν ένα αστείο, δεν είμαι δήθεν» Facebook Twitter
4

Οι αντιδράσεις για το «φαλλικό μήνυμα» που έστειλε στη Μέρκελ με αφορμή την επίσκεψη της στην Αθήνα, οδήγησαν τον βουλευτή Παύλο Χαϊκάλη στην απόφαση να «παγώσει» το λογαριασμό του στο Twitter.

Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ανέβασε κάτι που του φάνηκε αστείο χωρίς πρόθεση να προσβάλλει, ωστόσο όπως λέει, για να μην προκαλεί αποφάσισε να κλείσει το λογαριασμό του στο Twitter.

 «Αγαπητοί φίλοι υβριστές κλπ. Επειδή στη ζωή μου δεν υπήρξα ποτέ δήθεν και επειδή έγινα βουλευτής δεν σημαίνει ότι θ αλλάξω και έκφραση έχω να σας πω ότι ανέβασα κάτι που μου φάνηκε αστείο. Χωρίς πρόθεση να προσβάλλω κανένα.

Δεν άρεσε σε πολλούς. Σεβαστό. Για να μη προκαλώ λοιπόν στο μέλλον αποφάσισα σε λίγες μέρες να κλείσω το λογαριασμό στο twitter. Το μόνο που ζητώ είναι να θυμόμαστε ότι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ», έγραψε στο μήνυμά του.

Τech & Science
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή από το Ψυχρό Πόλεμο: Σοβιετικός δορυφόρος του 1972 αναμένεται να πέσει στη Γη μετά από 53 χρόνια

Τech & Science / Επιστροφή από τον Ψυχρό Πόλεμο: Σοβιετικός δορυφόρος του 1972 αναμένεται να πέσει στη Γη μετά από 53 χρόνια

Το διαστημικό σκάφος Kosmos 482, αποτυχημένη αποστολή προς την Αφροδίτη, ενδέχεται να επανεισέλθει ανεξέλεγκτα στην ατμόσφαιρα μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαΐου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Με ποιο σκεπτικό, κάποιος που είναι ηθοποιός, μπασκετμπολίστας τραγουδιστής γίνεται βουλευτής; Όχι πως και αυτοί που έχουν πάρει αυτή την θέση είναι άξιοι φυσικά...Αλλά να με εκπροσωπούν άνθρωποι που, τρέχουν, που παίζουν με μια μπάλα και κάνουν γκριμάτσες στην τηλεόραση...; Δεν είναι κάπως; Αλλά εμείς έτσι ψηφίζουμε ορισμένος βουλευτές....με το να είναι δημοφιλείς, πλακατζίδες, και απαίδευτοι....Και ύστερα γκρινιάζουν για έναν πέο που δημοσιεύτηκε !
Ειστε πολλοι, ειστε καφροι, ειστε αλιενς!(δυσμοιρα ανθρωπακια που τους ψηφισατε, δεν υποψιαστηκατε σε ποιους αναθεσατε να σας εκπροσωπησουν!)