Έρχεται ο ψηφιακός βοηθός του Messenger, Facebook M

Έρχεται ο ψηφιακός βοηθός του Messenger, Facebook M Facebook Twitter
0

Πριν από λίγες ώρες, ο ιθύνων της εφαρμογής Messenger του Facebook, David Marcus, ανακοίνωσε στο προφίλ του στο Facebook το επερχόμενο λανσάρισμα μιας νέας υπηρεσίας ψηφιακού βοηθού, που θα εξοπλίζει το πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook και θα βοηθά τους χρήστες του σε απλές ή σύνθετες εργασίες όπως την εξεύρεση πληροφοριών, την παραγγελία προϊόντων κ.α.

Η νέα υπηρεσία ψηφιακού βοηθού, θα φέρει την ονομασία Facebook M, και θα ενεργοποιείται από ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης το οποίο θα επιβλέπεται από εξειδικευμένο προσωπικό του Facebook, το οποίο θα παρεμβαίνει για να φέρει εις πέρας πολύπλοκες εργασίες, όταν κρίνεται απαραίτητο.

Έρχεται ο ψηφιακός βοηθός του Messenger, Facebook M Facebook Twitter

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο ψηφιακός βοηθός, Facebook M, θα μαθαίνει από τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη και θα αναλαμβάνει να κάνει αυτοματοποιημένα διάφορα tasks για λογαριασμό του, όπως να προβαίνει σε αγορές, να παραγγέλνει δώρα για επετείους, να κλείνει εισιτήρια για σινεμά ή για ταξίδια κ.α.

 

Μέχρις στιγμής δεν έχει αναφερθεί το πότε ακριβώς θα διατεθεί o ψηφιακός βοηθός στα 700 και πλέον εκατομμύρια χρήστες του Messenger, ο οποίος, προς το παρόν, βρίσκεται στη φάση του τελικού ελέγχου. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bryan Johnson

Υγεία & Σώμα / «Ζήστε, χωρίς να γεράσετε»: Ο γιατρός των εκατομμυριούχων που «παγώνει» τον χρόνο αποκαλύπτει τις μεθόδους του

Τα τρία επίπεδα μιας ζωής που για την ώρα μπορούν να πληρώσουν λίγοι, αλλά σε μερικά χρόνια θα είναι διαθέσιμα σε όλους.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ