Ένα νέο βιντεοπαιχνίδι επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν ως Ιησούς Χριστός

Ένα νέο βιντεοπαιχνίδι επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν ως Ιησούς Χριστός Facebook Twitter
0

Ένα νέο βιντεοπαιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες τώρα να μετατρέψουν το εικονικό νερό σε εικονικό κρασί αφού, ήδη από τον πρόλογο του βιντεοπαιχνιδιού I Am Jesus Christ, οι χρήστες μπορούν να παίξουν και να κινηθούν ως ο Ιησούς Χριστός. 

Το I Am Jesus Christ, κυκλοφόρησε πρόσφατα για PC και βάζει τους παίκτες στη θέση  του Ιησού, εστιάζοντας σε χαρακτηριστικές σκηνές από την Καινή Διαθήκη.

Στην πρώτη γεύση που κυκλοφόρησε δωρεάν πρόσφατα, οι παίκτες μπορούν να συνομιλήσουν με τη μητέρα του Ιησού, την Μαρία, και να προσεγγίσουν δύο μελλοντικούς αποστόλους για να τους ενθαρρύνουν να γίνουν «αλιείς ανθρώπων».

Αλλά οι παίκτες θα μάθουν επίσης να αποκρούουν τις πύρινες σφαίρες που τους εκσφενδονίζει ο Σατανάς στην έρημο. Και δεν μπορούν να κάνουν το θαύμα από νερό σε κρασί στο γάμο στην Κανά χωρίς πρώτα να καταστρέψουν αρκετούς μωβ κρυστάλλους στην περιοχή.

Ο επικεφαλής προγραμματιστής του «I Am Jesus Christ», ο Πολωνός Maksym Vysochanskiy δηλώνει στο Axios: Οι παίκτες «επισκέπτονται εικονικά τα μέρη όπου περπάτησε ο Ιησούς Χριστός». Κατά τον ίδιο, οι αναγνώστες της Βίβλου ή οι άνθρωποι που παρακολουθούν μια ταινία για τον Ιησού υιοθετούν έναν παθητικό ρόλο, ενώ οι παίκτες του νέου παιχνιδιού θα αναλάβουν ενεργό ρόλο.

Στο παιχνίδι, ο Ιησούς Χριστός έχει μια «μπάρα υγείας» η οποία εξαντλείται όταν πλήττεται.

Το πλήρες παιχνίδι I Am Jesus Christ πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το Πάσχα του 2023, λέει ο Vysochanskiy.

Πρόκειται να προσφέρει στους παίκτες μια σειρά από δυνάμεις του Ιησού,τις οποίες θα πρέπει να ξεκλειδώσουν. Μια από αυτές θα είναι το περπάτημα στο νερό (30 δευτερόλεπτα κάθε φορά) και το πέταγμα ενός περιστεριού στον αέρα για να καθοδηγήσει τον παίκτη στην επόμενη αποστολή του. Θα περιλαμβάνει επίσης διαδραστικές εκδοχές γεγονότων όπως ο Μυστικός Δείπνος.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «σκουπιδοποίηση» της Amazon: Κατάντια ή ένα όραμα σε εξέλιξη;

Tech & Science / Η «σκουπιδοποίηση» της Amazon: Κατάντια ή ένα όραμα σε εξέλιξη;

Αν κάθε φορά που ετοιμάζεστε να παραγγείλετε κάτι από τον κολοσσό των διαδικτυακών αγορών αισθάνεστε ότι πλέετε σε μια θάλασσα περιττών πληροφοριών που σας μπερδεύουν, δεν είστε μόνοι – και κυρίως υπάρχει εξήγηση στο γιατί η εταιρεία μοιάζει να βάζει τα χέρια της και να βγάζει τα μάτια της.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ