Ξανά στην εντατική ο Πελέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ξανά στην εντατική ο Πελέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑP
0

Ο Πελέ εισήχθη ξανά στη μονάδα εντατικής θεραπείας, στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με το ESPN Brazil, λόγω επιδείνωσης της υγείας του κατά τα φαινόμενα. 

Το νοσοκομείο και ο εκπρόσωπος του Πελέ ανέφεραν ότι δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτή την εξέλιξη, σύμφωνα με το Reuters.

Το ESPN Brazil μετέδωσε ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου εισήχθη ξανά στην εντατική, λόγω γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης. Ο 80χρονος υποβλήθηκε αυτό τον μήνα σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο και παρέμεινε στο νοσοκομείο. 

Αυτή την εβδομάδα ο Πελέ ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι βγήκε από την εντατική. Δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία χαμογελά και στο μήνυμά του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι έτοιμος «για 90 λεπτά, συν την παράταση». 

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1977, έχει αντιμετωπίσει αρκετές περιπέτειες με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Έχει προβλήματα στον γοφό και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια και το 2014 νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ εξαιτίας σοβαρής ουρολοίμωξης. 

Πέρυσι ο γιος του δήλωσε ότι ο Πελέ περνούσε περιόδους κατάθλιψης, κάτι που στη συνέχεια διέψευσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου. 

Με πληροφορίες από Reuters

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ