Ξανά σε δικαστήριο ο Τζόκοβιτς -Έκτακτη ακρόαση για τη νέα ακύρωση της βίζας

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς Facebook Twitter
ΕPA
0

Δεν έχει τέλος το σίριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς Αυστραλός δικαστής θα διεξαγάγει έκτακτη ακρόαση για τον τενίστα, σήμερα, όπως μεταδίδει το AFP.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δικαστής που εμπόδισε την απέλαση του Τζόκοβιτς προγραμμάτισε έκτακτη ακρόαση αργά την Παρασκευή, αφού η κυβέρνηση ακύρωσε τη βίζα του αστέρα του τένις για δεύτερη φορά

Η Αυστραλία προχώρησε για δεύτερη φορά τη βίζα του του Νόβακ Τζόκοβιτς, λόγω μη εμβολιασμού του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει απέλαση.

Ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ αποφάσισε να ακυρώσει τη βίζα του Νο1 του τένις στον κόσμο, παρά τη νομική μάχη που έδωσε τις τελευταίες ημέρες για να αποδείξει ότι είχε το δικαίωμα να μείνει στην χώρα. 

To βράδυ της Παρασκευής στη Μελβούρνη, ο κ. Χοκ ακύρωσε τη βίζα του Τζόκοβιτς με βάση το Νόμο Μετανάστευσης της Αυστραλίας, κάτι που του επιτρέπει να απελάσει οποιονδήποτε θεωρεί πιθανό κίνδυνο για «την υγεία, την ασφάλεια ή την τάξη της αυστραλιανής κοινότητας».
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM