Χάθηκε στη «μετάφραση» σχόλιο δημοσιογράφου του BBC: Γέλια στον αέρα για «το τρίτο πόδι κολυμβητή» [ΒΙΝΤΕΟ]

Η viral γκάφα παρουσιάστριας του BBC για «τρίτο πόδι» κολυμβητή- Γέλια και αμηχανία [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
0

Με δυσκολία κατάφεραν να συγκρατήσουν τα γέλια τους δυο Βρετανοί Ολυμπιονίκες της κολύμβησης, όταν παρουσιάστρια του BBC αναφέρθηκε στον τρίτο γύρο μιας σκυταλοδρομίας με μία φράση που στα αγγλικά ακούγεται και ως «τρίτο πόδι».

Η αθλητικογράφος του BBC, Κλερ Μπάλντινγκ, έπαιρνε συνέντευξη από την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας μετά την νίκη τους στο 4x200μ ελεύθερο ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τη νεαρή ηλικία τους και το ευρωπαϊκό ρεκόρ που πέτυχαν.

«Είστε 18 ετών, είναι οι πρώτοι σας Ολυμπιακοί και το τρίτο σκέλος (third leg) ήταν πρωτοφανές!», σημείωσε η Κλερ Μπάλντινγκ, απευθυνόμενη στους δυο κολυμβητές.

Πρώτος αντέδρασε ο Τομ Ντιν, που προσπαθούσε μετά βίας να συγκρατήσει τα γέλια του, ενώ ο συναθλητής του, Μάθιου Ρίτσαρντς -στον οποίο απευθυνόταν το σχόλιο- μετά από έναν μορφασμό και μια μικρή παύση, έσπευσε να της απαντήσει.

@tbonestayk

#olympics2021

♬ original sound - Helen b

Το βίντεο της συνέντευξης με τους δυο κολυμβητές, των οποίων τα πρόσωπα είχαν γίνει κατακόκκινα, δεν άργησε να γίνει viral στο TikTok, μετρώντας ήδη πάνω από 5 εκατομμύρια views.

«18 και κρατήθηκε χωρίς να γελάσει υστερικά. Αυτό είναι κατόρθωμα από μόνο του», «Του αξίζει και δεύτερο χρυσό μετάλλιο που συγκρατήθηκε», «Ο Ντιν ήθελε να τον κοιτάξει αλλά δεν το έκανε, επειδή ήξερε πως θα σκάσει στα γέλια», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών. 

Ο Τομ Ντιν με τον Μάθιου Ρίτσαρντς, μαζί με τους συναθλητές τους Τζέιμς Γκάι και Ντάνκαν Σκοτ, επικράτησαν της Ρωσίας και της Αυστραλίας στον αγώνα, κερδίζοντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ