US Open: Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη- Εκτός τελικού, έχασε από την Ραντουκάνου

US Open: Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη- Εκτός τελικού, έχασε από την Ραντουκάνου Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑP
0

Όνειρο παραμένει για την Μαρία Σάκκαρη η συμμετοχή σε τελικό Γκραν Σλαμ, καθώς δεν τα κατάφερε απέναντι στην 18χρονη Έμα Ραντουκάνου, στα ημιτελικά του US Open

Στη δεύτερη συμμετοχή της στις «4» Γκραν Σλαμ- μετά το Ρολάν Γκαρός- η 26χρονη Ελληνίδα δεν κατάφερε να βάλει «φρένο» στην εκπληκτική πορεία της 18χρονης Βρετανίδας και έχασε με 6-1, 6-4 σε 84 λεπτά. 

Έτσι, το τρόπαιο στο US Open θα διεκδικήσουν η 18χρονη Έμα Ραντουκάνου και η 19χρονη Λέιλα Φερνάντεζ. Αυτός θα είναι ο πρώτος τελικός major ανάμεσα σε έφηβες, από το 1999, όταν η Σερένα Γουίλιαμς νίκησε την Μαρτίνα Χίγκινς και κατέκτησε το US Open. 

Η Ραντουκάνου έγραψε ιστορία, καθώς το Νο150 της παγκόσμιας κατάταξης στο δεύτερο Γκραν Σλαμ της καριέρας της έγινε η πρώτη τενίστρια που ξεκινά από τα προκριματικά και φτάνει στον τελικό major. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM