ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

UEFA Super Cup 2023: Νέα οδηγία του Foreign Office για όσους Άγγλους ταξιδέψουν στην Ελλάδα

UEFA Super Cup 2023: Νέα οδηγία του Foreign Office για όσους Άγγλους ταξιδέψουν στην Ελλάδα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Νέα οδηγία εξέδωσε το βρετανικό Foreign Office για όσους ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το UEFA Super Cup που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το Super Cup της UEFA μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλης, με το Foreign Office να ενημερώνει τους Άγγλους οπαδούς για το τι πρέπει να προσέξουν κατά την άφιξή τους στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Εάν ταξιδεύετε στην Αθήνα για τον αγώνα, θα πρέπει να σχεδιάσετε τις μετακινήσεις σας στην πόλη για να φτάσετε στην ειδική ζώνη της Μάντσεστερ Σίτι ή το γήπεδο πολύ πριν από την έναρξη του αγώνα, να ακολουθήσετε τις οδηγίες των τοπικών αρχών, να φροντίσετε προσωπικά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των διαβατηρίων, ειδικά σε πλήθη και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Σίτι» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εν λόγω ανακοίνωση.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση του Foreign Office έρχεται μετά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οπαδών της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ