Θρίαμβος στο Βελιγράδι για τη Στεφανίδη - Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Θρίαμβος στο Βελιγράδι για τη Στεφανίδη - Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο Facebook Twitter
3

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν το φαβορί στο επί κοντώ γυναικών για το χρυσό μετάλλιο στο 34ο  του Βελιγραδίου και το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης μετά το ασημένιο μετάλλιο πριν από δύο χρόνια στην Πράγα έφθασε στην κορυφή και αυτής της διοργάνωσης.

Η Στεφανίδη μετά το ασημένιο μετάλλιο πριν από δύο χρόνια στην Πράγα έφθασε στην κορυφή και αυτής της διοργάνωσης με άλμα στα 4.85μ, βελτιώνοντας την κορυφαία φέτος επίδοση στην Ευρώπη.

Παράλληλα κατέκτησε το τρίτο μετάλλιο για τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου, μετά το ασημένιο του Κώστα Φιλιπίδη στο επί κοντώ και το χάλκινο της Βούλας Παπαχρήστου στο τριπλούν και ανέβασε στα 29 την συγκομιδή μεταλλίων της χώρας μας στη διοργάνωση.

Η 27χρονη Στεφανίδη, που πρόσθεσε μία ακόμη μεγάλη επιτυχία στην καριέρα της με κορυφαία βέβαια το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο, άρχισε τις προσπάθειές της από τα 5.55μ τα οποία υπερέβη με την 2η προσπάθεια, συνέχισε στα 4.65μ (με την πρώτη), όπως έκανε και η Γερμανίδα Λίζα Ρίζιχ η οποία πέρασε και τα 4.70μ, καθώς και τα 4.75μ (όλα με την πρώτη προσπάθεια), ύψη που η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ άφησε για να δοκιμάσει στα 4.80μ. Η Στεφανίδη ρίσκαρε, αλλά τα κατάφερε να υπερβεί το ύψος όπου η Ρίζιχ αφού απέτυχε άφησε με τη σειρά της το ύψος για τα 4.85μ, τα οποία υπερέβη τελικά μόνο η Στεφανίδη.


Στη συνέχεια δοκίμασε και στα 4.91μ για να σημειώσει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ (είναι δικό της με 4.90μ), αλλά δεν τα κατάφερε.

Αθλητισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

Αθλητισμός / NBA: Τι γνωρίζουμε για το σκάνδαλο με τη σικελική μαφία Κόζα Νόστρα που τάραξε τον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ

Πώς δρούσαν - Αποκαλύψεις για τους «στημένους αγώνες» - Έχουν συλληφθεί ο προπονητής των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τσόνσι Μπίλαπς, ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, Τέρι Ροζίερ και ο 49χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ντέιμον Τζόουνς
LIFO NEWSROOM
Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Αθλητισμός / Ώρες και κανάλια για τις ευρωπαϊκές «μάχες» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απόψε

Οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στη δράση της Ευρώπης, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να διεκδικούν πολύτιμους βαθμούς σε Europa και Conference League. Δείτε αναλυτικά τις ώρες, τα κανάλια και το πρόγραμμα της βραδιάς.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια