Team Giannis vs Team LeBron- Απόψε η μεγάλη βραδιά του Αντετοκούνμπο στο All Star Game

Team Giannis vs Team LeBron- Απόψε η μεγάλη βραδιά του Αντετοκούνμπο στο All Star Game Facebook Twitter
EPA
0

Η μεγάλη βραδιά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτασε. Ο Έλληνας σταρ του NBA θα είναι ο αρχηγός της μίας από τις δύο ομάδες στο αποψινό All Star Game που θα διεξαχθεί στη Σάρλοτ. 

Η «Team Giannis» θα αντιμετωπίσει την «Team LeBron» η οποία έχει σαν αρχηγό τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας). 

Φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρώτος Έλληνας που καταφέρνει να είναι ο αρχηγός ομάδας στο All Star Game. 

O Αντετοκούνμπο συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά σαν βασικός στην γιορτή του NBA. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών,  φαβορί είναι η ομάδα του Τζέιμς, ο οποίος είχε την ευκαιρία να διαλέξει μεγαλύτερους σταρ του πρωταθλήματος από τον Αντετοκούνμπο. 

Στην ομάδα του Τζέιμς συμμετέχουν παίκτες όπως ο Κέβιν Ντουράντ, ο Τζέιμς Χάρντεν, τον Κλέι Τόμπσον και τον Κάιρι Ίρβινγκ. 

Η «Team Giannis» έχει σαν μέλη της παικτες όπως ο Στέφεν Κάρι και ο Πολ Τζορτζ. 

O Aντετοκούνμπο θα έχει σαν συμπαίκτες άλλους 4 παίκτες από την Ευρώπη, ενώ συνολικά στον αγώνα θα συμμετάσχουν 7 παίκτες που δεν έχουν γεννηθεί στις ΗΠΑ. 

kατά την διάρκεια της προπόνησης των All-Stars για το μεγάλο αποψινό παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντιρκ Νοβίτσκι είχαν μία μάλλον ασυνήθιστη συνομιλία.

Σε αυτή φαίνεται σαν ο «Greek Freak» να εξηγεί στον 41χρονο Γερμανό πως να σουτάρει, με τον άσο των Ντάλας Μάβερικς να τον παρακολουθεί με προσοχή.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM