Super League: Παράταση αναστολής του πρωταθλήματος - Ως τις 24/4

Super League: Παράταση αναστολής του πρωταθλήματος - Ως τις 24/4 Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η Super League παρέτεινε για τρεις εβδομάδες τη λήψη απόφασης αναφορικά με το μέλλον του εφετινού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα τη μετέθεσε για την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ., που θα συγκληθεί στις 24 Απριλίου. Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδας εργασίας, η οποία θα φέρει εισήγηση προς ψήφιση.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, που αρχικά είχαν ταχθεί υπέρ της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος συμφώνησαν. Την ιδέα έριξε στο τραπέζι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, που πρότεινε οριστική διακοπή, χωρίς τέλεση πλέι οφ και πλέι άουτ, με το επιχείρημα πως οποιαδήποτε σκέψη για επανέναρξη είναι ανεδαφική.

«Δεν έχουμε καμία αντίρρηση με την πρόταση του κ. Αλαφούζου. Ασφαλώς και πρέπει να τελεσιδικήσει και η υπόθεση που υπάρχει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ», συμφώνησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ενώ πρόσφορο έδαφος η πρόταση βρήκε επίσης στις τάξεις των Άρη, Παναιτωλικού και Πανιωνίου.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Μηνάς Λυσσάνδρου, υποστήριξε πως στην παρούσα χρονική στιγμή δεν πρέπει να ληφθεί απόφαση, αλλά να πραγματοποιηθεί νέο Δ.Σ. στις 24 Απριλίου για να εξεταστούν τα δεδομένα που θα ισχύουν τότε. Με την πρόταση του κ. Λυσσάνδρου συντάχθηκαν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Αστέρας, Βόλος (οι Θεσσαλοί τάχθηκαν κατά της αναδιάρθρωσης), αλλά και η ΕΠΟ, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ήταν υπέρ της συνέχειας του πρωταθλήματος και κατά της αναδιάρθρωσης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε ότι η 24η Απριλίου δεν είναι ρεαλιστική ημερομηνία, αλλά η Λίγκα θα πρέπει να περιμένει ως το τέλος του τρέχοντος μήνα. «Αν μιλήσουμε για διακοπή θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο απ΄ όλους ποίος είναι πρώτος. Ούτε παύλες ούτε άνω τελείες», υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ