Στο νοσοκομείο ο πατέρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στο νοσοκομείο ο πατέρας του Γιάννη Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
3

Στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εισήχθη σήμερα ο πατέρας του γνωστού διεθνή μπασκεμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο 55χρονος Τσαρλς Αντετοκούνμπο αισθάνθηκε πόνο στο στήθος και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί σε λεπτομερή εργαστηριακό έλεγχο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο, αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε στεφανιογραφία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αθλητικές στιγμές που στιγμάτισαν το 2025

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ / Οι σημαντικότερες αθλητικές στιγμές του 2025

Από ιστορικές ελληνικές επιτυχίες και τελικούς που θα μνημονεύονται για δεκαετίες, μέχρι γεγονότα που πάγωσαν τον παγκόσμιο αθλητικό πλανήτη. Μια αναδρομή στα κορυφαία αθλητικά στιγμιότυπα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ

σχόλια

1 σχόλια
Κι όμως βρέθηκαν δίποδα που ψήφισαν αρνητικά το σχόλιο που λέει περαστικά.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!Τι κακία και μίσος υπάρχει στον κόσμο που ζούμε...Περαστικά και απο μένα.
Πραγματικά σε όλα τα σχόλια υπάρχουν αρνητικές και σε μερικά σπας το κεφάλι σου να μπεις στην λογική του ανθρώπου που το πάτησε. Εδώ όμως είναι εντελώς wtf κατάσταση. Δηλαδή τι; Να μην είναι περαστικα; Να πεθάνει ας πούμε ο ανθρωπος; Ειλικρινά με πιάνουν γέλια πια.