Στην κορυφή του Forbes η Οσάκα -Η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια

Η Ναόμι Οσάκα παίζει τένις Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η Ναόμι Οσάκα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο, σύμφωνα με λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό Forbes.

Η Γιαπωνέζα, η οποίος βοήθησε στην ευαισθητοποίηση για θέματα ψυχικής υγείας στον αθλητισμό, κέρδισε 57,3 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα και διαφημίσεις τον περασμένο χρόνο. Σχεδόν όλα τα κέρδη της Οσάκα προήλθαν από ένα χαρτοφυλάκιο που έχει προσθέσει περισσότερους από 10 συνεργάτες επωνυμίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam έχει εμπορικές συμφωνίες με εταιρείες όπως η Tag Heuer και η Louis Vuitton, εκτός από συνεργασίες με τη Nike, την Beats by Dre και τη Mastercard, μεταξύ άλλων. Κατέχει επίσης μετοχές στις BodyArmor και Hyperice, καθώς και ως επενδυτής της επαγγελματικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, North Carolina Courage.

Η λίστα δημοσιεύτηκε μετά από ένα χρόνο κατά τον οποίο η Οσάκα αποχώρησε από το Γαλλικό Όπεν για να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία εν μέσω δημόσιας διαμάχης σχετικά με τις υποχρεωτικές συνεντεύξεις τύπου στο Grand Slam, λέγοντας ότι επηρέασαν πολύ την ψυχική της ευημερία.

Την Οσάκα ακολουθούν η Σερένα Γουίλιαμς με 45,9 εκατομμύρια δολάρια και η μεγαλύτερη αδερφή της Βένους  με 11,3 εκατομμύρια δολάρια) ήταν οι επόμενοι στη λίστα. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Αθλητισμός / Euro 2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας αναμένει επίσης μια προσωρινή ανάκαμψη στους τομείς που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μετά από πολύ υποτονικές πωλήσεις λιανικής φέτος, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006
NEWSROOM
Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Αθλητισμός / Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 191.8100 βαθμούς και έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία που βαθμολογήθηκε με 192.7166 βαθμούς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο
NEWSROOM