Απεργία την Πρωτομαγιά

Στη φυλακή Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα - Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν

Στη φυλακή Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα - Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν Facebook Twitter
EPA
1

Στη φυλακή οδηγούνται οι ποδοσφαιριστές Ραούλ Μπράβο και ο Κάρλος Αράντα για τα στημένα παιχνίδια στην Ισπανία. 

Την προφυλάκιση των Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα ζήτησε ο εισαγγελέας, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των στημένων αγώνων στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, Μπόρχα Φερνάντες, Ινίγο Λόπεθ, Αγουστίν Λαθαόθα και Χουάν Κάρλος Γαλίντο, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Στη φυλακή Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα - Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν Facebook Twitter
Οι Μπράβο (επάνω δεξιά), Φερνάντες (επάνω αριστερά), Αράντα (κάτω αριστερά) και ο πρόεδρος της SD Huesca Αγουστίν Λαθαόθα

Όπως γράφει η «As», τόσο ο Μπράβο, αλλά και ο Αράντα αρνήθηκαν να απολογηθούν σήμερα Πέμπτη ενώπιον του Άνχελ Μανουέλ ντε Πέδρο, για την υπόθεση «Οίκος». Μετά την εξέλιξη αυτή ο εισαγγελέας πρότεινε την προσωρινή κράτησή του ορίζοντας ως εγγύηση το ποσό των 100.000 ευρώ. Οι δικαστικές αρχές απήγγειλαν κατηγορίες στους δύο προαναφερθέντες όχι μόνο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, αλλά ότι ήταν οι «εγκέφαλοι» του κυκλώματος που έστηνε αγώνες στην Ισπανία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

1 σχόλια