Sports Illustrated: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην 3η καλύτερη πεντάδα της δεκαετίας

Sports Illustrated: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην 3η καλύτερη πεντάδα της δεκαετίας Facebook Twitter
EPA
0

Στην 3η καλύτερη πεντάδα της δεκαετίας κατέταξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το περιοδικό Sports Illustrated

Λίγες ημέρες μετά την «εκθρόνιση» του ΛεΜπρον Τζέιμς από την κορυφή της λίστας των Top 100 παικτών του ΝΒΑ για το 2020, θέση που κατείχε ο «Βασιλιάς» για μία εξαετία και η οποία ανήκει πλέον στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το περιοδικό «Sports Illustrated» απένειμε ακόμη ένα «παράσημο» στον Giannis.


Συγκεκριμένα, ο Γιάννη Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε από το διάσημο περιοδικό στην τρίτη καλύτερη πεντάδα της δεκαετίας (2010-2020) στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, δίπλα σε Κόμπι Μπράιαντ, Ντουέιν Ουέιντ, Ντιρκ Νοβίτσκι και Μπλέικ Γκρίφιν.

Το Sports Illustrated αναφέρει ότι η εκκίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν χαμηλών τόνων ωστόσο ο παίκτης των Μπακς «απογειώθηκε την τελευταία τριετία». Το περιοδικό σημείωσε ότι η ομάδα των Μπακς «χτίστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγιστοποιήσει το τεράστιο ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο» και υπογράμμισε πως ο MVP του ΝΒΑ είναι «μόλις 24 ετών, κάτι που σημαίνει πως έχει πολύ χρόνο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΝΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς η απαγόρευση των τρανς γυναικών θα μπορούσε να επηρεάσει όλες τις γυναίκες αθλήτριες

Η νέα πολιτική της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για γενετικό έλεγχο των αθλητριών, που στοχεύει στον αποκλεισμό τρανς γυναικών, προκαλεί αντιδράσεις, καθώς ειδικοί και αθλήτριες προειδοποιούν ότι μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τις τρανς και intersex γυναίκες, αλλά συνολικά τη συμμετοχή όλων των γυναικών στον αθλητισμό
THE LIFO TEAM
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 94 - 101 : Σημαντικό διπλό για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 94 - 101 : Σημαντικό διπλό για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ

Το πρώτο μέρος σημαδεύτηκε από τη μεγάλη ένταση στα 33.8 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, όταν Ναν και Ντόρσεϊ είχαν επεισόδιο μετά από επιθετικό φάουλ, με αποτέλεσμα αμφότεροι να αποβληθούν
THE LIFO TEAM