Σκοτώθηκε και η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ - Ήταν μαζί του στο ελικόπτερο

Σκοτώθηκε και η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ - Ήταν μαζί του στο ελικόπτερο Facebook Twitter
Μαζί με τον θρύλο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε και η 13χρονη κόρη του, η Gigi
2

Μία ώρα μετά την είδηση για τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ σε συντριβή ελικοπτέρου, οι New York Times επιβεβαίωσαν πως στο δυστύχημα σκοτώθηκε και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα.

Η Τζιάνα Μαρία (Gigi) ήταν μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ στο ελικόπτερο και ταξίδευε μαζί με τον πατέρα της με προορισμό την Mamba Academy, ιδιοκτησίας Κόμπι, για προπόνηση. Η ακαδημία είναι κοντά στη Θάουζαντ Όακς, της Καλιφόρνια.

Πριν από λίγο υπήρξε επιβεβαίωση και από το NBC, πως στο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια σκοτώθηκαν πατέρας και κόρη :

Σκοτώθηκε και η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ - Ήταν μαζί του στο ελικόπτερο Facebook Twitter

O αστέρας του ΝΒΑ ταξίδευε μαζί με το λιγότερο ακόμη 3 επιβάτες, όταν το προσωπικό του ελικόπτερο κατέπεσε, συνετρίβη και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι οι επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους, ενώ η σύζυγος του, Βανέσα Μπράιαντ, δεν ήταν μεταξύ αυτών. Αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα για τους λόγους της συντριβής.

Το ελικόπτερο ήταν χρόνια τώρα -από την εποχή που αγωνιζόταν στους Λ.Α. Λέικερς- η πρώτη επιλογή του Κόμπι Μπράιαντ για τα ταξίδια του.

Σκοτώθηκε και η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ - Ήταν μαζί του στο ελικόπτερο Facebook Twitter

Ο Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, ενώ από το 2001 ήταν παντρεμένος με την Βανέσα Μπράιαντ, με την οποία απέκτησαν τέσσερις κόρες, τις Τζιάνα, Νατάλια, Μπιάνκα και Κάπρι.

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια