Μία ώρα μετά την είδηση για τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ σε συντριβή ελικοπτέρου, οι New York Times επιβεβαίωσαν πως στο δυστύχημα σκοτώθηκε και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα.

 

Η Τζιάνα Μαρία (Gigi) ήταν μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ στο ελικόπτερο και ταξίδευε μαζί με τον πατέρα της με προορισμό την Mamba Academy, ιδιοκτησίας Κόμπι, για προπόνηση. Η ακαδημία είναι κοντά στη Θάουζαντ Όακς, της Καλιφόρνια.

 

Πριν από λίγο υπήρξε επιβεβαίωση και από το NBC, πως στο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια σκοτώθηκαν πατέρας και κόρη :

 

 

 

Σκοτώθηκε και η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ - Ήταν μαζί του στο ελικόπτερο

 

O αστέρας του ΝΒΑ ταξίδευε μαζί με το λιγότερο ακόμη 3 επιβάτες, όταν το προσωπικό του ελικόπτερο κατέπεσε, συνετρίβη και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι οι επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους, ενώ η σύζυγος του, Βανέσα Μπράιαντ, δεν ήταν μεταξύ αυτών. Αυτή τη στιγμή γίνεται έρευνα για τους λόγους της συντριβής.

 

Το ελικόπτερο ήταν χρόνια τώρα -από την εποχή που αγωνιζόταν στους Λ.Α. Λέικερς- η πρώτη επιλογή του Κόμπι Μπράιαντ για τα ταξίδια του.

 

Σκοτώθηκε και η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ - Ήταν μαζί του στο ελικόπτερο

 

Ο Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, ενώ από το 2001 ήταν παντρεμένος με την Βανέσα Μπράιαντ, με την οποία απέκτησαν τέσσερις κόρες, τις Τζιάνα, Νατάλια, Μπιάνκα και Κάπρι.