Σχολική ομάδα μπάσκετ νίκησε 92-4, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο προπονητής

Σχολική ομάδα μπάσκετ κέρδισε 92-4, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο προπονητής Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Σχολική ομάδα κοριτσιών δεν έδειξε «έλεος» στους αντιπάλους σε αγώνα μπάσκετ στο Κονέκτικατ, νικώντας με 92-4, κάτι που «πλήρωσε» ο προπονητής. 

Η ομάδα της Sacred Heart Academy δεν άφησε κανένα περιθώριο στα κορίτσια του Lyman Hall High School- που κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στην τελευταία περίοδο. Όμως, το σχολείο που νίκησε ζήτησε συγγνώμη για «τον τρόπο που επετεύχθη η έκβαση του αγώνα» και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον προπονητή του, Τζέισον Κερκ, για ένα παιχνίδι.

Ο προπονητής των ηττημένων, Τομ Λίπκα, σχολίασε ότι η αντίπαλη ομάδα δεν χαλάρωσε σε κανένα σημείο του αγώνα την επίθεση. «Δεν έδειξαν κανένα έλεος, σε όλη τη διάρκεια», δήλωσε. Η ομάδα της Sacred Heart- που κέρδισε πέρυσι το πρωτάθλημα της κατηγορίας Division 2- προηγούνταν με 29-0 στην πρώτη περίοδο. Το σκορ ήταν 56-0 στο ημίχρονο και έφτασε στο 80-0 στο τέλος της τρίτης περιόδου. 

Η πρόεδρος του σχολείου, Σίλα Ο’Νιλ σε ανακοίνωση τόνισε ότι ο αγώνας αυτός δεν συμβαδίζει με τις αξίες του εκπαιδευτικού ιδρύματος. 

«Η Sacred Heart Academy εκτιμά τα μαθήματα που διδάσκονται και καλλιεργούνται μέσω της συμμετοχής στον αθλητισμό, συμπεριλαμβανομένης της ηθικής και υπεύθυνης συμπεριφοράς, της ηγετικής ικανότητας της δύναμης του χαρακτήρα και του σεβασμού για τους αντιπάλους. Ο χθεσινοβραδινός αγώνας μπάσκετ με το Lyman Hall High School δεν συμβαδίζει με τις αξίες ή τη φιλοσοφία μας», επεσήμανε. 

Με πληροφορίες από NYT 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ Μάριος Γιαννάκου: Ο υπεραθλητής που τρέχει στα πιο απόκοσμα μέρη του πλανήτη.

Θέματα / Μάριος Γιαννάκου: Ο υπεραθλητής που τρέχει στα πιο απόμακρα μέρη του πλανήτη

Ο Έλληνας αθλητής κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του και από υπέρβαρος και καπνιστής, σήμερα να τρέχει στα βάθη της ζούγκλας, σε ερήμους και σε πολικές θερμοκρασίες στην Αρκτική.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ