ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Σερένα Γουίλιαμς: Επιτρέπω στον εαυτό μου να χαλαρώσει- Πιο δύσκολο από ό,τι είχα φανταστεί

Η Σερένα Γουίλιαμς Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τη στιγμή που η Σερένα Γουίλιαμς αποφάσισε να «εξελιχθεί μακριά από το τένις» και φαίνεται πως ακόμη δεν έχει συνηθίσει τη νέα πραγματικότητα. 

Με μια ανάρτηση στο Twitter εξομολογήθηκε πως είναι πιο δύσκολο από ό,τι είχε φανταστεί το να επιτρέπει στον εαυτό της να χαλαρώσει. 

«Επί του παρόντος μου επιτρέπω να είμαι κουρασμένη. Επιτρέπω στον εαυτό μου να χαλαρώσει. Μου επιτρέπω απλά να υπάρχω. Είναι πιο δύσκολο από ό,τι είχα φανταστεί. Ποτέ δεν είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να κάνει κάτι από αυτά...», έγραψε η τενίστρια- θρύλος, που σε πολλές δηλώσεις της δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας επιστροφής της στην ενεργό δράση. 

Στο μεταξύ, παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια. Λίγες ώρες πριν από την εξομολόγηση στο Twitter, ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες με τον σύζυγο και την κόρη της. 

«Κάποιες φορές κάνουμε έκπληξη στην Ολύμπια με πάρτι. Δεν χρειαζόμαστε κάποιο λόγο ή μια ιδιαίτερη περίσταση, κάνουμε κάθε ημέρα όσο περισσότερο ιδιαίτερη και αξέχαστη μπορούμε», έγραψε. 

Στο TikTok από την άλλη, ανάρτησε ένα βίντεο από το σπίτι της αδελφής της, επιδεικνύοντας τα πολλά τρόπαια της Βένους Γουίλιαμς. «Αυτό είναι ένα τρόπαιο από το US Open που θα έπρεπε πιθανότατα να το καθαρίσει», σχολίασε κάποια στιγμή με χιούμορ. 

Στα ράφια, η Σερένα Γουίλιαμς εντόπισε και ένα τρόπαιο από το διπλό στο 2009 στο ίδιο τουρνουά, που φάνηκε να είχε ξεχάσει ότι το είχε κερδίσει με την αδελφή της. Κάτι διόλου απίθανο, αν αναλογιστεί κανείς πως η 41χρονη έχει κατακτήσει 23 τίτλους στο μονό και 14 στο διπλό, σε Γκραν Σλαμ. 

«Δεν θυμάμαι καν να το κερδίζω αυτό. Έπαιζε μόνο μαζί μου διπλό, οπότε το κερδίσαμε αυτό; Ας το ψάξω στο Google», είπε. 

@serena A tour of a champion Venus Williams #SeeHerGreatness #ReasonForBooking ♬ original sound - Serenawilliams

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ