ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Σε καθεστώς πώλησης η Ίντερ

ιντερ πωλείται Facebook Twitter
Φωτ.: Inter F.C
0

Σε καθεστώς πώλησης έθεσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ίντερ, η οικογένεια Ζανγκ η οποία κατέχει από το 2016 το 68,55% της μετοχικής σύνθεσης της ομάδας, μέσω της εταιρίας Suning Holdings Group.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα ο πρόεδρος των «νερατζούρι» Στίβεν Ζανγκ απευθύνθηκε στον τραπεζικό κολοσσό, Goldman Sachs, ζητώντας να ψάξει στην αγορά για υποψήφιους αγοραστές της ιταλικής ομάδας.

Σε πρώτη φάση οι Κινέζοι ιδιοκτήτες, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο επικαλούμενο ιταλικά Μέσα, αξιώνουν ένα ποσό που αγγίζει το 1,2 δις ευρώ.

Υπογραμμίζουν δε, ότι μέχρι την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας θα διατηρήσουν την ομάδα απόλυτα ανταγωνιστική στη Serie A και σε επίπεδο συμμετοχής στο Champions League.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ