Απεργία την Πρωτομαγιά

Ρώσοι Ολυμπιονίκες «υποχρεώθηκαν να μπουν σε καραντίνα» πριν από συνάντηση με τον Πούτιν

Ρώσοι Ολυμπιονίκες «υποχρεώθηκαν να μπουν σε καραντίνα» πριν από συνάντηση με τον Πούτιν Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ρώσοι Ολυμπιονίκες υποχρεώνονται να μπουν σε καραντίνα για μία εβδομάδα, έτσι ώστε να μπορέσουν να συναντήσουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με μέλος της ομάδας. 

Οι Ρώσοι κατέκτησαν 71 μετάλλια, από τα οποία τα 20 ήταν χρυσά, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Μια συγκομιδή που θεωρήθηκε θρίαμβος εντός των συνόρων, για τη χώρα που υποχρεώθηκε να μετάσχει στη διοργάνωση δίχως τη σημαία και τον εθνικό ύμνο της, εξαιτίας των κυρώσεων λόγων ντόπινγκ. 

«Όλοι οι Ολυμπιονίκες έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο μετά την επιστροφή τους. Έχει προγραμματιστεί για τις 10 Σεπτεμβρίου και εξαιτίας του κορωνοϊού- που μας έχει κουράσει όλους- πρέπει να μπούμε σε καραντίνα για επτά ημέρες», έγραψε στο Instagram η Αντζελίνα Μελνίκοβα. 

Οι αθλητές θα πρέπει να υποβληθούν σε τρία τεστ κορωνοϊού, στο ξενοδοχείο στο οποίο θα περάσουν την καραντίνα, ανέφερε ακόμη η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής. Στο Τόκιο η Μελνίκοβα κατέκτησε το χρυσό στο ομαδικό, όπως και το χάλκινο στο σύνθετο ατομικό και τις ασκήσεις εδάφους.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον κορωνοϊό, μία τον Μάρτιο και μία τον Απρίλιο σύμφωνα με το Κρεμλίνο. Χθες, Δευτέρα, ο 68χρονος πρόεδρος της Ρωσίας δήλωσε ότι παραμένει υψηλό το επίπεδο αντισωμάτων στον οργανισμό του. 

Με πληροφορίες από Reuters

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ