ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Πρωτόγνωρο για την Ελλάδα: Ομάδα τιμωρεί οπαδό της που πέταξε αντικείμενο

Πρωτόγνωρο για την Ελλάδα: Ομάδα τιμωρεί οπαδό της που πέταξε αντικείμενο Facebook Twitter
6

Σε μια πρωτόγνωρη και γενναία κίνηση για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα προσέφυγε ο Παναιτωλικός που ανακοίνωσε ότι οπαδός του οποίος πέταξε αντικείμενο σε παίκτη της Βέροιας στη διάρκεια αγώνα δεν θα ξαναμπεί στο γήπεδο και θα πληρώσει και το πρόστιμο που τυχόν θα καταλογιστεί στην ομάδα.

Με τη βοήθεια των αρχών τα στοιχεία του οπαδού ταυτοποιήθηκαν και αφού εντοπίστηκε, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.  «ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα “να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα” κατά της ομάδας μας και του ποδοσφαίρου. Ο συγκεκριμένος ‘φίλαθλος’ και κάθε άλλος που εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με τρόπο που προσβάλει τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο Σύλλογός μας, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Όλη η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει σαφή και πάγια θέση σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον στο οποίο πρέπει να διεξάγονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες. Το πολιτισμένο κλίμα, ο σεβασμός στους συμμετέχοντες στην ποδοσφαιρική γιορτή, η παροχή φιλοξενίας στον αντίπαλο, η ασφάλεια των αγωνιζόμενων και των θεατών, είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.

Οι πόρτες του γηπέδου μας είναι ανοικτές σε ΟΛΟΥΣ, αρκεί να σέβονται τις παραπάνω αρχές, όπως κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας. Οποιοσδήποτε με τη συμπεριφορά του διαταράσσει αυτό το κλίμα, στρέφεται ευθέως κατά του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Παρά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις μας για τα μέτρα πρόληψης της βίας και ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων που ισχύουν πλέον (Ηλεκτρονικό – ονομαστικό εισιτήριο, σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες κ.α.), δυστυχώς στον αγώνα με τη Βέροια «φίλαθλος» πέταξε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο κατά αντιπάλου ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Η Ελληνική Αστυνομία που διαχειρίζεται το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας, ανακοίνωσε τον εντοπισμό του και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του.

Για τη συμπεριφορά αυτή ο Παναιτωλικός έχει κληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή. Σε περίπτωση τιμωρίας του, θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου «φιλάθλου» διεκδικώντας αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί (χρηματικό πρόστιμο ή άλλη ποινή), επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα “να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα” κατά της ομάδας μας και του ποδοσφαίρου.

Ο συγκεκριμένος «φίλαθλος» και κάθε άλλος που εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με τρόπο που προσβάλει τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο Σύλλογός μας, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Η ομάδας μας θέλει κοντά της ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους να την ενισχύσουν με το χειροκρότημα, τη φωνή, τον ενθουσιασμό, τον παλμό, την αγάπη τους, δημιουργώντας μια ισχυρή αλλά πολιτισμένη έδρα. Μακριά από τον Παναιτωλικό οι εκφραστές της βίας, της γκρίνιας, της μιζέριας.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα συνεχίσει την προσπάθεια για ένα ποδόσφαιρο απαλλαγμένο από τέτοια φαινόμενα, που θα προσφέρει τη χαρά του θεάματος, σε ασφαλές, πολιτισμένο και γιορτινό περιβάλλον. Υποχρέωση όλων μας είναι να διαμορφώσουμε και να διαφυλάξουμε αυτές τις συνθήκες».

6

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Αθλητισμός / Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Ο ποδηλάτης Aurelien Fontenoy κατέρριψε κάθε ρεκόρ ανεβαίνοντας τον Πύργο του Άιφελ με ποδήλατο σε μόλις 12 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να ακουμπήσει το έδαφος. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα στο πλαίσιο του πρότζεκτ “The Climb”, που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Οθόνες / When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Η Ελλάδα κάνει τα πρώτα της σοβαρά βήματα για να σταθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γήπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου - Το νέο ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ, “When Nobody’s Watching”, ρίχνει φως στις ζωές των αθλητριών που παλεύουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι χτες είχε κερδίσει εκτός έδρας μόνο τέσσερις φορές για το Κύπελλο Ιντερτότο - Τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 2 Αυγούστου του 1969 εναντίον της Λουγκάνο
LIFO NEWSROOM
ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONSHIP

Αθλητισμός / Από το θαύμα του 2016 στην οικονομική κρίση – Πώς έφτασε η Λέστερ σε δικαστική διαμάχη για 200 εκατ. λίρες

Η Λέστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση οικονομικών κανονισμών και κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στην Championship - Τι έφερε την κρίση, ο ρόλος του Σιφουέντες και πώς η απόφαση θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Επειδή έχω πλήρη μεσάνυχτα,τελικά υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και προστασίας του ποδοσφαίρου από τα ορκ,γιατί εγώ νόμιζα ότι ισχύει ο νόμος της Αφρικανικής ζούγκλας. Για 1η φορά μπορώ να είμαι με μια ομάδα.
Ελα ρε Παναιτωλικάρα,δείξε το δρόμο...Είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτός ο σύλλογος.Για να δούμε σε ανάλογες περιπτώσεις τι θα κάνουν οι μεγάλοι...