Πελέ: Έκανα την τελευταία χημειοθεραπεία για το 2021- Μην ανησυχείτε, απλά ετοιμάζομαι για τις γιορτές

Πελέ: Έκανα την τελευταία χημειοθεραπεία για το 2021- Μην ανησυχείτε, απλά ετοιμάζομαι για τις γιορτές Facebook Twitter
Πηγή φωτό AP
0

Ο Πελέ ανακοίνωσε ότι θα μείνει λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, αλλά διεμήνυσε στους followers του ότι δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς απλά ετοιμάζεται για τις γιορτές. 

Ο 81χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου εισήχθη αυτή την εβδομάδα στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο Σάο Πάολο, προκειμένου να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, κάτι που είχε κριθεί απαραίτητο έπειτα από την αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο. 

Ο Βραζιλιάνος, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, με ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε ότι έκανε την τελευταία του χημειοθεραπεία για το 2021 και έκανε γνωστό ότι θα παραμείνει για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, για εξετάσεις. 

«Μην ανησυχείτε, απλά ετοιμάζομαι για τις γιορτές», καθησύχασε τους followers του στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο, στην οποία υψώνει τη γροθιά του. 

«Φίλοι, από τις 30 Σεπτεμβρίου, όταν βγήκα από το νοσοκομείο, ξέρετε ότι υποβάλλομαι σε μικρές συνεδρίες χημειοθεραπείας, στο πλαίσιο της θεραπείας μου», έγραψε στο Instagram ο Πελέ. 

«Σήμερα είμαι στο “Άλμπερτ Αϊνστάιν” για την τελευταία συνεδρία του 2021. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτό το επίτευγμα. Άλλωστε, κάθε μικρή νίκη είναι ένας λόγος για γιορτή, δεν νομίζετε;», συνέχισε στην ανάρτησή του. 

«Θα εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να υποβληθώ σε νέα πληθώρα εξετάσεων, οπότε θα μείνω εδώ για μερικές ημέρες. Μην ανησυχείτε, απλά ετοιμάζομαι για τις γιορτές», έγραψε ακόμη ο Βραζιλιάνος.  

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου θα ζητά από τις αθλήτριες να αποδεικνύουν το βιολογικό τους φύλο μέσω τεστ DNA

Αθλητισμός / Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου θα ελέγχει το βιολογικό φύλο των αθλητριών με τεστ DNA

«Για να αγωνιστείς στη γυναικεία κατηγορία, πρέπει να είσαι βιολογικά γυναίκα. Η ταυτότητα φύλου δεν μπορεί να υπερισχύει της βιολογίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Sebastian Coe
LIFO NEWSROOM
Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Αθλητισμός / Η Αγγλία κατέκτησε το Euro γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση εκεί που το 1-1 δεν άλλαξε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί που η Αγγλία ήταν πιο ψύχραιμη και αποφασιστική στις εκτελέσεις
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM