Πελέ: «Δεν είναι σε τελικό στάδιο» - Η κόρη του διαψεύδει πως λαμβάνει παρηγορητική φροντίδα

Πελέ: «Δεν είναι σε τελικό στάδιο» - Η κόρη του διαψεύδει πως λαμβάνει παρηγορητική φροντίδα Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/WILL OLIVER
0

Μία από τις κόρες του Πελέ διαψεύδει τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. 

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου είχε προχωρήσει σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου τον Σεπτέμβριο του 2021 και έκτοτε δέχεται συνεχείς θεραπείες. Η εφημερίδα  Folha de S.Paulo μετέδωσε πως πλέον λαμβάνει παρηγορητική φροντίδα καθώς οι χημειοθεραπείες δεν έχουν αποτέλεσμα.

Οι γιατροί του δεν επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες, ενώ η κόρη του Φλάβια Νασιμιέντο έκρινε το δημοσίευμα ως τραβηγμένο. 

«Είναι πολύ άδικο να λέει ο κόσμος πως είναι σε τελικό στάδιο, ότι λαμβάνει παρηγορητική φροντίδα. Πιστέψτε μας, δεν ισχύει» είπε, μιλώντας στο Globo TV.

Ενημέρωσε πως η φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει αλλάζει από καιρό σε καιρό καθώς ο καρκίνος του δεν είναι σε πλήρη ύφεση. 

Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Πελέ αναφέρεται πως είναι σε σταθερή κατάσταση και αντιδρά καλά στη θεραπεία για μία αναπνευστική μόλυνση. 

Η κόρη του Κέλι Νασιμιέντο είχε ενημερώσει προ ημερών, ότι ο πατέρας της είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό πριν από τρεις εβδομάδες κάτι που τού προκάλεσε την μόλυνση. 

«Είναι άρρωστος, είναι μεγάλος σε ηλικία, αλλά αυτή τη στιγμή λαμβάνει φροντίδα για την αναπνευστική μόλυνση και όταν καλυτερεύσει θα επιστρέψει στο σπίτι» είπε. «Δεν λέει αντίο απ΄το νοσοκομείο».

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ