Πάμε Ρεσίφε για τη μεγάλη νίκη

Πάμε Ρεσίφε για τη μεγάλη νίκη Facebook Twitter
0

"Adeus Aracaju. Rumo a Recife para a grande vitoria". Γειά σου Αρακαζού, πάμε Ρεσίφε για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση"! Σε κλίμα χαράς και με βραζιλιάνικους ρυθμούς αποχαιρέτησε η ελληνική αποστολή το Αρακαζού και έφυγε για το Ρεσίφε έτοιμη να φέρει εις πέρας τη νέα μεγάλη πρόκληση. Την ιστορική πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Κόσμου.

Η δύναμη και η αισιοδοξία της ομάδας κυριαρχούν με αντιπροσωπευτική τη δήλωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που μιλώντας για την ψυχολογία της ομάδας απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο Κόστα Ρίκα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "Μας έχει ανοίξει η όρεξη και θέλουμε την πρόκριση". Για τους παίχτες της Ελληνικής αποστολής δεν υπάρχει φαβορί, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας νέας μεγάλης επιτυχίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και αγωνιστικά όμως η Ελληνική ομάδα είναι έτοιμη για να μπει δυναμικά στο παιχνίδι και να κυνηγήσει τη μεγάλη νίκη. Η προετοιμασία της εθνικής για το ματς με την Κόστα Ρίκα έχει ήδη ξεκινήσει. Οι παίκτες που έπαιξαν στο ματς με την Ακτή έκαναν ατομικό πρόγραμμα ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα. Ο Καρνέζης γυμνάστηκε κανονικά και υπολογίζεται ενώ ο Κονέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο δικέφαλο.

via

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM