Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Ο Βλαχόπουλος υπέστη κάταγμα στα πλευρά - «Αναπνέω με δυσκολία»

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Ο Βλαχόπουλος υπέστη κάταγμα στα πλευρά - «Αναπνέω με δυσκολία» Facebook Twitter
0

Η ατυχία φαίνεται ότι συνεχίζει και χτυπά την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου.

Μετά την αποτυχία να προκριθεί η εθνική πόλο στην 4άδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, χάνει και τις πολύτιμες υπηρεσίες του Άγγελου Βλαχόπουλου στα δύο εναπομένοντα παιχνίδια κατάταξης.

Ο διεθνής περιφερειακός της Έγκερ υπέστη κάταγμα στο δεξί πλευρό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα.

Η άτυχη στιγμή για τον διεθνή παίκτη ήρθε στο νικηφόρο παιχνίδι με τις ΗΠΑ, όμως προτίμησε να μην πει τίποτα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αφού ερχόταν το κρίσιμο παιχνίδι με την Ιταλία. Έτσι πήρε κάποια φάρμακα για τον πόνο και έπαιξε κανονικά για να βοηθήσει την εθνική.

Μετά το παιχνίδι οι πόνοι ήταν αφόρητοι, αναγκάζοντας τον να υποβληθεί σε υπέρηχο και ακτινογραφία, που έδειξε το κάταγμα.

«Νιώθω διαλυμένος. Από τον πόνο δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά, να κάνω κινήσεις, να κοιμηθώ, να γελάσω. Για 3 με 4 εβδομάδες δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να περιμένω να θρέψει και να επουλωθεί μόνο του.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια θεραπεία, είναι το σημείο τέτοιο», δήλωσε ο παίκτης απαρηγόρητος για την ατυχία του, που στο ξεκίνημα της προετοιμασίας αντιμετώπιζε και θέμα τραυματισμού στον καρπό του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ