ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η συνέχεια του αγώνα στα δικαστήρια - Τι λέει ο γιατρός

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η συνέχεια του αγώνα στα δικαστήρια - Τι λέει ο γιατρός Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στα δικαστήρια αναμένεται να παιχτεί το «το τρίτο ημίχρονο» του χθεσινοβραδινού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ τη δική του θέση εξέφρασε ο γιατρός του αγώνα.  

Ο γιατρός του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Χρήστος Γώγος, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης προχώρησε σε μια ανάρτηση σχολιάζοντας όσα συνέβησαν επισημαίνοντας πως ουδέποτε άλλαξε γνωμάτευση και απλώς περιέγραψε την πρόοδο που υπήρξε.

Το ζήτημα πλέον είναι ποια ομάδα θα χαρακτηριστεί υπεύθυνη για την διακοπή του αγώνα. Κάτι που αναμένεται να κριθεί στα δικαστήρια. 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η συνέχεια του αγώνα στα δικαστήρια - Τι λέει ο γιατρός Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Προς ενημέρωση όλων των φίλων μου.

Είμαι γιατρός αγώνων από το 1991 μέχρι σήμερα γιατί μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Έχω και την ιδιότητα του Αθλητιάτρου από την Ιταλία από τα τέλη της δεκαετίας του 80.

Έχω παίξει σε αμέτρητα ντέρμπι και έχω αντιμετωπίσει άπειρες καταστάσεις δύσκολες. Πρόσφατα η Ένωση με χρησιμοποίησε ως εκπαιδευτή της UEFA για τίς κακώσεις ΑΜΣΣ. Το σημερινό με ξεπερνάει ως άνθρωπο και με λυπεί αφάνταστα.

Λειτουργώ πάντα για το καλό των ασθενών μου. Έτσι λοιπόν δεν άλλαξα ποτέ την γνωμάτευση παρά μόνο περιέγραψα την προοδευτική βελτίωση της κλινικής του εικόνας ενώπιον και των ορθοπαιδικών συναδέλφων των δύο ομάδων. Άρα το ψέμα που ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο του σπόρ fm και αναπαράχθηκε από πολλούς μη ειδικούς έχει κοντά πόδια. Όλα περιγράφονται σε δύο γνωματεύσεις αγγλικά για τον διαιτητή και Ελληνικά για το κοινό και την εισαγγελέα . Έχουν γνώση και οι δύο ομάδες.

Τέλος το μόνο που έχω από όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μου με το ποδόσφαιρο είναι άπειρες φωτογραφίες με όλους.

Όσοι νομίζουν ότι έπιασαν λαβράκι είναι γελασμένοι.

Κλείνω στεναχωρημένος για την καφρίλα κάποιων στα 3000 τηλ που μου εύχονταν να πάθω τα χειρότερα αλλά και για την ήδη πεθαμένη μητέρα μου.

Λυπάμαι μάνα»

Το ιστορικό της διακοπής του αγώνα

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν για ζέσταμα. Τότε μία κροτίδα φέρεται να πέτυχε παίκτη του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα η ομάδα να αποσυρθεί στα αποδυτήρια.

Η κροτίδα τραυμάτισε τον Χουάνκαρ, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού γηπέδου. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν στα αποδυτήρια όπως και ο διαιτητής με την ομάδα του.

Τότε υπήρξε προσωρινή διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού ώσπου να ληφθεί απόφαση για τη συνέχεια ή όχι του ντέρμπι.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η συνέχεια του αγώνα στα δικαστήρια - Τι λέει ο γιατρός Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Πάνω από μία ώρα μετά, και ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού ακόμα ήταν στα αποδυτήρια, ξεκίνησε μία όχι και τόσο άγνωστη ιστορία για τους ποδοσφαιρόφιλους. Ο διαιτητής είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να του φέρουν χαρτί από γιατρό ότι ο Χουάνκαρ, ο οποίος χτυπήθηκε από κροτίδα ενώ έκανε ζέσταμα, δεν μπορεί να συνεχίσει.

Ο Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι ο Χουάνκαρ δεν ακούει και δεν μπορεί να παίξει και ζήτησε γραπτώς τη γνωμάτευση του γιατρού για να κινηθεί στη συνέχεια νομικά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το αρχικό ρεπορτάζ ο γιατρός διαφοροποίησε τη γνωμάτευση υποστηρίζοντας ότι μπορεί να αγωνιστεί ενώ ο παίκτης του Παναθηναϊκού μεταφέρθηκε μετά από πάρα πολύ ώρα σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ήδη ωστόσο είχε ξεκινήσει ένας «πόλεμος» αναρτήσεων με τον Παναθηναϊκό να καταλήγει να αναρτά στον επίσημο λογαριασμό του στο X φωτογραφία του γιατρού του αγώνα και του βραβείου που έχει λάβει από τον σύνδεσμο βετεράνων του Ολυμπιακού. «Ο γιατρός του σημερινού αγώνα. Και ο νοών νοείτω...» αναφέρει ο Παναθηναϊκός σε ανάρτησή του αφήνοντας σαφείς αιχμές ενώ στην ίδια ανάρτηση είχε και φωτογραφία του γιατρού με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η συνέχεια του αγώνα στα δικαστήρια - Τι λέει ο γιατρός Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Οι φανς του Ολυμπιακού δεν άργησαν να απαντήσουν παραθέτοντας φωτογραφίες πάλι του γιατρού αλλά αυτή τη φορά να πανηγυρίζει το κύπελο του Παναθηναϊκού.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ