Ολυμπιακοί αγώνες: Πολύ καλό ξεκίνημα της Κορακάκη στον προκριματικό των 25 μ.- «Δεν νιώθω πίεση»

Ολυμπιακοί αγώνες: Πολύ καλό ξεκίνημα της Κορακάκη στον προκριματικό των 25 μ.- «Δεν νιώθω πίεση» Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Η Άννα Κορακάκη έκανε πολύ καλό ξεκίνημα για την πρόκριση στον τελικό των 25 μ. σπορ πιστόλι, στους Ολυμπιακούς αγώνες

Στον προκριματικό η Ολυμπιονίκης κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 294/300 στις βολές ακριβείας. Η συμμετοχή στον τελικό θα κριθεί την Παρασκευή, μετά τον προκριματικό γύρο rapid.

«Θα ήταν υπεροπτικό να πω ότι ήρθα εδώ να υπερασπιστώ τον τίτλο μου, δεν μπορεί να το πει κανένας σκοπευτής αυτό. Αύριο θέλω να περάσω στην 8άδα και ο τελικός μετά είναι μια άλλη ιστορία», δήλωσε η Κορακάκη, για τη συμμετοχή της στο αγώνισμα στο οποίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016. 

Υπενθυμίζεται ότι η δύο φορές Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο ήδη έχει αγωνιστεί στον τελικό των 10 μ. αεροβόλο πιστόλι στο Τόκιο, στον οποίο κατέλαβε την έκτη θέση

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, οι αγώνες αυτού του επιπέδου είναι πάρα πολύ δύσκολοι και για όλους. Έχουν όλοι οι αθλητές πίεση. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση», δήλωσε η Κορακάκη μετά το πρώτο βήμα στον προκριματικό και υπογράμμισε ότι η διαδικασία είναι ακόμη στα μισά, όπως και ότι η κατάταξη θα αλλάξει αύριο. 

Παράλληλα δήλωσε ότι δεν νιώθει την πίεση των προσδοκιών. «Η αλήθεια είναι ότι δεν αισθάνομαι την πίεση. Θα με δυσκόλευε στον αγώνα. Είμαι προσηλωμένη στην τεχνική μου, στο τι πρέπει να κάνω σωστά και τι δεν πρέπει να κάνω στον αγώνα. Αυτό θα με βοηθήσει», εξήγησε μιλώντας στην ΕΡΤ. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM