LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Ολυμπιακοί αγώνες- Κωπηλασία: Στον τελικό του μονού σκιφ ο Ντούσκος, με τον καλύτερο χρόνο (Βίντεο)

Ολυμπιακοί αγώνες- Κωπηλασία: Στον τελικό του μονού σκιφ ο Ντούσκος, με τον καλύτερο χρόνο (Βίντεο) Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Εντυπωσιακή κούρσα έκανε ο Στέφανος Ντούσκος στους Ολυμπιακούς αγώνες, που προκρίθηκε στον τελικό του μονού σκιφ και μάλιστα με τον καλύτερο χρόνο. 

Ο 24χρονος πρωταθλητής της κωπηλασίας τερμάτισε πρώτος στη σειρά του με 6.41.61, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη που σημειώθηκε στους ημιτελικούς του μονού σκιφ.

Μάλιστα, έγινε ο πρώτος Έλληνας που προκρίνεται στον τελικό Ολυμπιακών αγώνων στο εν λόγω αγώνισμα έπειτα από 37 χρόνια. Ο τελευταίος που το είχε πετύχει ήταν ο Κώστας Κοντομανώλης, ο οποίος είχε πάρει την έκτη θέση στη διοργάνωση του 1984, στο Λος Άντζελες. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό τον στόχο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και αύριο, είναι ένας ξεχωριστός αγώνας», δήλωσε ο Ντούσκος, που αγωνίζεται στον τελικό τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:45). 

«Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αύριο θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να διεκδικήσω ένα μετάλλιο», συμπλήρωσε ο 24χρονος κωπηλάτης. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Αθλητισμός
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες 2026: Τελετή έναρξης με απουσίες λόγω πολέμου στο Ιράν και «επιστροφής» της Ρωσίας

Μέσα στους «πολέμους και τα αρνητικά πράγματα στον κόσμο, εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε την ένταξη. Αυτό είναι που προσπαθούμε να προστατεύσουμε σε αυτούς τους Αγώνες», δήλωσε πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής
THE LIFO TEAM