Ολυμπιακοί αγώνες- Κωπηλασία: Στον τελικό του μονού σκιφ ο Ντούσκος, με τον καλύτερο χρόνο (Βίντεο)

Ολυμπιακοί αγώνες- Κωπηλασία: Στον τελικό του μονού σκιφ ο Ντούσκος, με τον καλύτερο χρόνο (Βίντεο) Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Εντυπωσιακή κούρσα έκανε ο Στέφανος Ντούσκος στους Ολυμπιακούς αγώνες, που προκρίθηκε στον τελικό του μονού σκιφ και μάλιστα με τον καλύτερο χρόνο. 

Ο 24χρονος πρωταθλητής της κωπηλασίας τερμάτισε πρώτος στη σειρά του με 6.41.61, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη που σημειώθηκε στους ημιτελικούς του μονού σκιφ.

Μάλιστα, έγινε ο πρώτος Έλληνας που προκρίνεται στον τελικό Ολυμπιακών αγώνων στο εν λόγω αγώνισμα έπειτα από 37 χρόνια. Ο τελευταίος που το είχε πετύχει ήταν ο Κώστας Κοντομανώλης, ο οποίος είχε πάρει την έκτη θέση στη διοργάνωση του 1984, στο Λος Άντζελες. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό τον στόχο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και αύριο, είναι ένας ξεχωριστός αγώνας», δήλωσε ο Ντούσκος, που αγωνίζεται στον τελικό τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:45). 

«Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, αύριο θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να διεκδικήσω ένα μετάλλιο», συμπλήρωσε ο 24χρονος κωπηλάτης. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM