Οι οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης αγόρασαν 72.000 εισιτήρια, για ματς που έγινε σε άδειο στάδιο

Οι οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης αγόρασαν 72.000 εισιτήρια, για ματς που έγινε σε άδειο στάδιο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Αν αυτό το ματς γινόταν παρουσία οπαδών, η Ντιναμό Δρέσδης θα χρειαζόταν... άλλο ένα γήπεδο. Τέτοια μαζική στήριξη έδειξαν οι φίλαθλοι, αγοράζοντας εισιτήριο, παρότι γνώριζαν ότι δεν μπορούν να δουν από κοντά τον αγώνα.

Αν και οι αναμετρήσεις γίνονται χωρίς φιλάθλους, λόγω του κορωνοϊού, η ποδοσφαιρική ομάδα που παίζει στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας αποφάσισε να βγάλει εισιτήρια προς πώληση, για 5 ευρώ, καλώντας τον κόσμο να τα αγοράσει, σε ένδειξη αλληλεγγύης. Η Ντιναμό Δρέσδης όμως δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθήσει.

Πουλήθηκαν συνολικά 72.112 εισιτήρια για την αναμέτρηση της ομάδας με την Ντάρμσταντ, για το κύπελλο. Πρόκειται για υπερδιπλάσιο αριθμό σε σύγκριση με τη χωρητικότητα του γηπέδου της, ενώ ο αριθμός αυτός είναι τριπλάσιος σε σχέση με τον μέσο όρο εισιτηρίων που πούλησε στην περσινή σεζόν η Ντιναμό Δρέσδης.

Οι ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών στη Γερμανία έχουν πληγεί σφοδρότερα από την απουσία των φιλάθλων από τις κερκίδες, καθώς βασίζονται περισσότερο στα εισιτήρια για έσοδα, σε σύγκριση με τους συλλόγους της Bundesliga.

Παρά τη χαρά που έδωσαν τα εισιτήρια, δεν πήγαν όλα καλά για τη Ντιναμό Δρέσδης, αφού ηττήθηκε με 3-0 από την Ντάρμσταντ.

Με πληροφορίες από Guardian

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στίβος γυναικών: Ξεκινούν οι γενετικοί έλεγχοι πριν τους αγώνες

Αθλητισμός / Στίβος γυναικών: Ξεκινούν οι γενετικοί έλεγχοι - Τι ανιχνεύει και πώς θα γίνεται η εξέταση

Οι κανόνες που απαιτούν από όλες τις αθλήτριες στην κατηγορία γυναικών σε αγώνες παγκόσμιας κατάταξης να υποβληθούν σε μία μοναδική γενετική εξέταση τίθενται σε ισχύ αυτήν την εβδομάδα
LIFO NEWSROOM