Ο Τζόκοβιτς συνεχάρη τον Τσιτσιπά: «Απόλυτος σεβασμός στον Στέφανο - Θα κερδίσει πολλά Grand Slam» (Βίντεο)

Ο Τζόκοβιτς υποκλίθηκε στον Τσιτσιπά: «Απόλυτος σεβασμός στον Στέφανο - Θα κερδίσει πολλά Grand Slam» (Βίντεο) Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

«Απόλυτος σεβασμός σε εσένα και την ομάδα σου Στέφανε». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Nόβακ Τζόκοβιτς, μετά την κατάκτηση του Roland Garros, φτάνοντας τους 19 τίτλους Grand Slam και αφήνοντας πίσω του τους Φέντερερ και Ναδάλ.

O Nόβακ Τζόκοβιτς, αφού πρώτα απέκλεισε τον «βασιλιά» της χωμάτινης επιφάνειας, Ραφαέλ Ναδάλ, στον τελικό έκαμψε την αντίσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Έλληνα να προηγείται με 2-0 σετ, αλλά τελικά να γνωρίζει την ήττα με 3-2 σετ από τον Σέρβο.

Ο «Νόλε» στις δηλώσεις του κατά την απονομή είχε πολλά να πει για τη σθεναρή αντίσταση που βρήκε από τον 22χρονο Έλληνα τενίστα, αλλά και για τη σχέση αγάπης ανάμεσα στον σερβικό και τον ελληνικό λαό.

Αρχικά, ο Τζόκοβιτς είπε για τον Τσιτσιπά: «Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτήν τη στιγμή για τον Στέφανο Τσιτσιπά, σε έναν τελικό Grand Slam. Είναι αυτά τα παιχνίδια, στα οποία μαθαίνεις περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο. Θα βγει πιο δυνατός από αυτό το παιχνίδι. Και σίγουρα θα κατακτήσει πολλά Grand Slam στην πορεία. Απόλυτος σεβασμός σε εσένα και την ομάδα σου».

Λίγο αργότερα, ο «Τζόκο» ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη σχέση... αγάπης πολλών ετών με τους Σέρβους, αλλά και για τη σταθερή στήριξη που έχει ο ίδιος από τους Έλληνες φιλάθλους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η FIFA λέει ότι θα γίνει το 2029, με 48 ομάδες και νέο format

Αθλητισμός / Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Η FIFA λέει ότι θα γίνει το 2029, με 48 ομάδες και νέο format

Η FIFA ανακοίνωσε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2029, εξετάζει τη διεύρυνση των ομάδων και νέα μορφή προκριματικών αγώνων, ενισχύοντας το ενδιαφέρον πριν το τουρνουά
LIFO NEWSROOM
Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Αθλητισμός / Η Ελλάδα κέρδισε την Ιταλία 76-74 στο δεύτερο φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ

Ανεβάζοντας κατά κόρυφα την απόδοσή της στην επίθεση και παίζοντας πιεστική άμυνα, η Ελλάδα γυρίζει από το -10 του πρώτους μέρους (40-30) για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ιταλία, την οποία θα συναντήσει ξανά στην πρεμιέρα του EuroBasket
LIFO NEWSROOM
Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Αθλητισμός / Ελλάδα - Λετονία: Τι ώρα ο αγώνας σήμερα για το τουρνουά «Ακρόπολις»

Στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα υποδεχθεί τη Λετονία, η οποία κατέκτησε την 5η θέση πριν από δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες
LIFO NEWSROOM