Ο Τσιτσιπάς στο νούμερο 40 της ATP - Στη 42η θέση η Σάκκαρη στη WTA

Ο Τσιτσιπάς στο νούμερο 40 της ATP - Στη 42η θέση η Σάκκαρη στη WTA Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να «σκαρφαλώνει» προς την κορυφή του κόσμου, όπως και η Μαρία Σάκκαρη. 

Ο 19χρονος πρωταθλητής δημιούργησε νέο προσωπικό ρεκόρ, καθώς έκανε νέο άλμα 4 θέσεων και ανέβηκε για πρώτη φορά, στην καριέρα του, στο Νο 40 της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με την ATP και την καινούρια λίστα της γι' αυτό το επταήμερο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει 1.179 βαθμούς και η «εκτόξευση» του οφείλεται στους βαθμούς που κέρδισε στο τουρνουά του Εστορίλ και έγινε ο μοναδικός 19χρονος στην ΑΤΡ που βρίσκεται στο Top 40.


Ο Στέφανος ήταν στα ημιτελικά την προηγούμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία, μόλις μια εβδομάδα μετά την παρουσία του στον τελικό του Barcelona Open.

Με αυτές τις δυο εκπληκτικές εβδομάδες που είχε, κατάφερε να κερδίσει 23 θέσεις μέσα σε δύο εβδομάδες, αφού πριν 15 μέρες βρισκόταν στο Νο 63 της κατάταξης.

Στους τέσσερις πρώτους μήνες του 2018 έχει καταφέρει να κερδίσει 51 θέσεις, αφού στην αρχή της χρονιάς βρισκόταν στο Νο 91 του κόσμου.

Ο Τσιτσιπάς στο νούμερο 40 της ATP - Στη 42η θέση η Σάκκαρη στη WTA Facebook Twitter
EUROKINISSI

Η Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο 42 της παγκόσμιας κατάταξης

Δεν άλλαξε θέση η Μαρία Σάκκαρη, η οποία παρέμεινε στο Νο 42 της παγκόσμιας κατάταξης. Σήμερα η WTA ανακοίνωσε την καινούρια λίστα της και αυτό το επταήμερο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρέμεινε στην ίδια θέση με 1.197 βαθμούς.

Στο μεταξύ, αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα, με τη Σιμόνα Χάλεπ να βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στην κορυφή.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM