Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Ρολάν Γκαρός

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Ρολάν Γκαρός Facebook Twitter
0

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Φιλίπ Κραΐνοβιτς για το Ρολάν Γκαρός -ο οποίος είχε διακοπεί χθες λόγω του σκοταδιού της νύχτας- συνεχίστηκε σήμερα, με τον Έλληνα τενίστα να πετυχαίνει τη νίκη και να προκρίνεται στους «16» της διοργάνωσης. 

Ο αγώνας ήταν αρκετά δραματικός και κράτησε συνολικά τρεις ώρες και 33 λεπτά. 

Στο σημείο όπου διακόπηκε ο αγώνας χτες. ο Τσιτσιπάς προηγούνταν με 2-0 σετ και το σκορ στο τρίτο σετ ήταν 5-5 γκέιμ , με τον Έλληνα τενίστα να επιστρέφει από το 5-2. Τελικά ο Κραΐνοβιτς επικράτησε με 7-6. Και το τέταρτο σετ κρίθηκε στο tie break αλλά εκεί επικράτησε ο Έλληνας τενίστας. Έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Τσιτσιπάς περνά στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM