Ο πατέρας του Τσιτσιπά εξηγεί το tweet για τα Harrods: «Οι Έλληνες πρέπει να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους»

Ο πατέρας του Τσιτσιπά εξηγεί το tweet για τα Harrods: «Οι Έλληνες πρέπει να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους» Facebook Twitter
EPA
0

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, εξήγησε το tweet του τενίστα που προκάλεσε αντιδράσεις, για τη δημιουργία καταστήματος Harrods στην Ελλάδα.

«Κάποιος πρέπει να φτιάξει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Καιρός είναι», έγραψε ο 22χρονος που βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, στην ανάρτηση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media.


«Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο – νομίζω όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο- επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods;», δήλωσε ο Απόστολος Τσιτσιπάς στο Open, όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση του γιου του.

«Ο Στέφανος, ορμώμενος από το γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια καταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Νομίζω πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους», συμπλήρωσε ο πατέρας του τενίστα.

Παράλληλα διευκρίνισε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Λονδίνο για να κάνει αποθεραπεία και όχι «για να πάει στα Harrods προφανώς».

Όταν ρωτήθηκε για εκείνους που τον συγκρίνουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, λόγω και της πρόσφατης πρωτοβουλίας του ΜVP του ΝΒΑ και της οικογένειάς του να μοιράσουν τρόφιμα στα Σεπόλια, ο Απόστολος Τσιτσιπάς απάντησε:

«Τα χρήματα που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Στέφανος στο Μαζί για το Παιδί ή άλλους οργανισμούς για παιδιά δεν τα ανακοινώνει. Είναι τεράστια αυτά που έχει κάνει. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι υπόλοιποι Έλληνες και πρέπει να το κάνουν».

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM