ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο MVP Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε στο «Ελ.Βενιζέλος» τον αδελφό του και πρωταθλητή του ΝΒΑ, Κώστα

Ο MVP Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε στο «Ελ.Βενιζέλος» τον αδελφό του και πρωταθλητή του ΝΒΑ, Κώστα Facebook Twitter
0

Προς έκπληξη ορισμένων, το πρώτο μέλος της οικογένειας Αντετοκούνμπο που κέρδισε πρωτάθλημα NBA δεν είναι ο δύο φορές MVP Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά ο μικρότερος αδελφός του, Κώστας, όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά το δίκτυο cbssports.


«Ο Γιάννης σε αυτό το επίτευγμα από τον αδερφό του, έκανε ό, τι κάνουν τα μεγαλύτερα αδέλφια και αποφάσισε να γιορτάσει μαζί του. Ο σούπερ σταρ των Μπακς δημοσίευσε στο instagram ένα βίντεο ενώ περιμένει τον Κώστα στο αεροδρόμιο στην Αθήνα».

Ο μεγάλος αδελφός αποθέωσε τον μικρότερο στον δρόμο μπροστά από τις «αφίξεις». «Παιχταρά μου, πρωταθλητή. Πού είναι το τρόπαιο;». «Ο πρωταθλητής είναι σπίτι! Ίδια οικογένεια, ίδιο σπιτικό. Ο πρώτος Έλληνας πρωταθλητής. Ο πρώτος MVP. Όλο και βελτιωνόμαστε».

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Ο Κώστας ήταν στον πάγκο των τελικών για τους πρωταθλητές του ΝΒΑ αλλά πήρε το δαχτυλίδι που «είναι δαχτυλίδι» όπως έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούμπο στο Twitter, αφού υποδέχτηκε τον αδελφό στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 


Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έπαιξε σε πέντε παιχνίδια αυτή τη σεζόν για τους Los Angeles Lakers,  όπου είχε κατά μέσο όρο 1,4 πόντους, 0,6 ριμπάουντ και 0,4 ασίστ ανά εμφάνιση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ