Ο Μακρόν τα βρήκε όλα τέλεια στην Τελετή Έναρξης, αλλά ο «Ίλον Μασκ» μετακομίζει στον Άρη με αυτά που είδε

Ο Μακρόν τα βρήκε όλα τέλεια στην Τελετή Έναρξης: «Ένα κατόρθωμα ασφάλειας» Facebook Twitter
Φωτ: Getty
0

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα (27/7) ότι η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το βράδυ της Παρασκευής στον Σηκουάνα «έκανε τους συμπατριώτες μας εξαιρετικά περήφανους» και τόνισε ότι αντιπροσωπεύει «ένα κατόρθωμα ασφάλειας».

Ο Μακρόν συνεχάρη επίσης τις αρχές επιβολής του νόμου που είναι αρμόδιες για τη διασφάλιση της ασφάλειας κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καλωσορίζοντας την «έκτακτη κινητοποίησή τους» και δείχνοντάς τους «την ευγνωμοσύνη του έθνους», κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο κέντρο ενημέρωσης και διοίκησης του τμήματος δημόσιας τάξης και κυκλοφορίας. στην Αστυνομική Νομαρχία του Παρισιού.

Βέβαια την άποψη του Μακρόν δεν συμμερίστηκαν αρκετοί από τους συμπατριώτες του, αλλά και πολλά διεθνή ΜΜΕ. πολλοί χρήστες των social media βρήκαν την ευκαιρία να το διακωμωδήσουν, όπως o λογαριασμός troll Elon Musk (parody)

Ο χρήστης Elon Mask (parody) ανέβασε στο Twitter απόσπασμα από τη στιγμή που ο Γάλλος καλλιτέχνης Φιλίπ Κατρίν τραγουδάει για τη βία, υποδυόμενος τον αρχαίο Έλληνα Θεό Διόνυσο, βαμμένος μπλε και φορώντας μόνο μία κορδέλα από λουλούδια για να καλυφθούν τα επίμαχα σημεία.

«Τι είναι αυτό στους Ολυμπιακούς; Μετακομίζω στον Άρη», έγραψε στη λεζάντα ο «ψεύτικος» Ίλον Μασκ.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Αθλητισμός / ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον θάνατο του Ζότα: «You'll Never Walk Alone»

Η τοποθέτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς προστέθηκε σε ένα κύμα διεθνούς θλίψης για την απώλεια του Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος είχε παντρευτεί μόλις πριν από δύο εβδομάδες στην Πορτογαλία και είχε τρία παιδιά
LIFO NEWSROOM
Αντρέ Σίλβα: Ποιος ήταν ο αδελφός του Ντιόγκο Ζότα που σκοτώθηκε μαζί του στη μοιραία Lamborghini

Αθλητισμός / Αντρέ Σίλβα: Ποιος ήταν ο αδελφός του Ντιόγκο Ζότα που σκοτώθηκε μαζί του στη μοιραία Lamborghini

Ο 25χρονος επιθετικός της Πέναφιελ, Αντρέ Σίλβα, βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον αδελφό του, Ντιόγκο Ζότα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες στην επαρχία Αμόρα της Ισπανίας
LIFO NEWSROOM