Ο Λανς Άρμστρονγκ ομολόγησε ότι έπαιρνε αναβολικά - κλαίγοντας

Ο Λανς Άρμστρονγκ ομολόγησε ότι έπαιρνε αναβολικά - κλαίγοντας Facebook Twitter
3

Ο ποδηλάτης Λανς Άρμστρονγκ, που κατάφερε να κερδίσει εφτά τίτλους στο Tour de France, παραδέχτηκε χθες Δευτέρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Oprah Winfrey ότι έπαιρνε αναβολικά.

Όπως αναφέρει το Associated Press, λίγες ώρες αφότου παραδέχτηκε την πράξη στο προσωπικό του ιδρύματος Livestrong, ζητώντας συγκινημένος συγνώμη, παραχώρησε συνέντευξη στη γνωστή παρουσιάστρια απαντώντας με ειλικρίνεια στα ερωτήματά της.

Πέρσι, ο πρώην «πρωταθλητής» της ποδηλασίας κρίθηκε ένοχος από την αμερικανική υπηρεσία αντί-ντόπινγκ, ενώ παράλληλα αφαιρέθηκαν όλοι οι τίτλοι που είχε κερδίσει στο Tour de France.

Επί μία δεκαετία, ο ίδιος προσπαθούσε να απαντήσει δια της δικαστικής οδού στους επικριτές του που τον κατηγορούσαν ότι έπαιρνε αναβολικά.

Η συνέντευξη θα προβληθεί την Πέμπτη από το προσωπικό δίκτυο της Oprah.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Δεν νομίζω πως συγκλονίστηκαν και πολλοί από την είδηση περί αναβολικών. Πλέον έχουμε συνηθίσει να καταθέτουμε την έκπληξή μας όταν κάποιος "υπεραθλητής" δεν "παίρνει", για να μη μας κάνει και μεγάλη εντύπωση. Αυτό που μουδιάζει περισσότερο είναι το πόσο μακριά έφτασε το αλισβερίσι με τα αναβολικά, όταν σου χαρίστηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και μάλιστα εις βάρος συναθλητών σου, αφαιρώντας τους το δικαίωμα στην διεκδίκηση επί ίσιοις όροις.Κι ο Μπεστ υπέπεσε σε ανάλογο παράπτωμα, όταν στέρησε το μόσχευμα από συνανθρώπους του, προκειμένου τελικά να καταλήξει εκ νέου στο ποτό, παραδομένος στον προσωπικό του εθισμό. Φυσικά και να υπάρχει κατανόηση απέναντι στις ανθρώπινες παθογένειες, αλλά στην περίπτωσή τους μιλάμε για ύβρη!