ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε με βαμμένα νύχια- Η φωτογραφία που έγινε viral

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε με βαμμένα νύχια- Η φωτογραφία που έγινε viral Facebook Twitter
Φωτ.: @cristiano/ Instagram
0

Μια αστεία αναμέτρηση μπροστά στην κάμερα είχαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φράνσις Ενγκάνου στη Σαουδική Αραβία.

Ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου και ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών του UFC φωτογραφήθηκαν, παριστάνοντας ότι είναι έτοιμοι να παλέψουν αλλά κατέληξαν να αγκαλιάζονται. 

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Ωστόσο, στην ανάρτηση στο Twitter που μοιράστηκε ο Φράνσις Ενγκάνου, οι φανς στάθηκαν περισσότερο στο γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μαύρο βερνίκι νυχιών στα δάχτυλα των ποδιών του.

Γιατί ασχολούνται με τα βαμμένα νύχια του Ρονάλντο; Viral έχει γίνει φωτογραφία του Facebook Twitter

«Δουλειά της Τζωρτζίνα, σίγουρα. Χωρίς αμφιβολία», σχολίασε κάποιος χρήστης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η σύντροφος του Ρονάλντο έκανε εξάσκηση στα δάχτυλα των ποδιών του.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως ενδεχομένως πίσω από τα βαμμένα νύχια κρύβεται η κόρη του Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαφε τα νύχια του πριν καν κάνει παιδιά

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντοπίζεται με νύχια βαμμένα μαύρα. Αν και πολλοί θεωρούν ότι το κάνει η σύντροφος ή η κόρη του, μπορεί η πραγματικότητα να μην είναι έτσι. 

Η πρώτη φορά που εθεάθη με βαμμένα νύχια ήταν το 2010, στη διάρκεια διακοπών στη Νέα Υόρκη και ξανά το 2016, ενώ παραθέριζε σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι. 

Άλλωστε η είδηση ότι έχει έναν γιο, του οποίου η μητέρα είναι άγνωστη κυκλοφόρησε το 2010. Πρόκειται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, οπότε εκείνη την εποχή δεν είχε άλλα παιδιά άρα η θεωρία περί κόρης δεν επιβεβαιώνεται.

Γιατί ασχολούνται με τα βαμμένα νύχια του Ρονάλντο; Viral έχει γίνει φωτογραφία του Facebook Twitter

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτό είναι συμβαίνει που κάνουν συχνά οι παλαιστές, καθώς, όπως φαίνεται, μια επίστρωση βερνικιού στα δάχτυλα των ποδιών βοηθάει στην πρόληψη ενός σπασμένου νυχιού, σκληραίνοντας το νύχι.

Στην προκειμένη περίπτωση, κατά πάσα πιθανότητα, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο να χτυπηθεί το νύχι του ποδιού, κατά τη διάρκεια του σουτ της μπάλας.

Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ