Ο Χάμιλτον βγήκε με δυσκολία από το μονοθέσιο- «Το πιο επώδυνο Γκραν πρι»

Ο Χάμιλτον βγήκε με δυσκολία από το μονοθέσιο- «Το πιο επώδυνο Γκραν πρι» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Λιούις Χάμιλτον βγήκε με δυσκολία από το μονοθέσιό του μετά την ολοκλήρωση του Γκραν πρι της Formula 1 στο Μπακού, λόγω έντονων πόνων στη μέση, που δημιουργούν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας. 

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε τέταρτος στο Μπακού. «Ήταν η πιο επώδυνη κούρσα, η πιο δύσκολη που έχω βιώσει», είπε μετά τον αγώνα ο Βρετανός, λόγω των αναπηδήσεων σε υψηλές ταχύτητες. 

«Πάντα θέλω να μπαίνω στο μονοθέσιο, απλά δεν θέλω αναπηδήσεις. Θα κάνω τα πάντα για να το αποφύγω αυτό. Ανησυχώ κάθε φορά που μπαίνω στο μονοθέσιο», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Mercedes από την αρχή της χρονιάς. 

«Υπήρχαν πολλές στιγμές που δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω, αν θα κρατούσα το μονοθέσιο στην πίστα. Η μάχη με το αυτοκίνητο ήταν έντονη», περιέγραψε. «Αναπηδούσε τόσο πολύ που πολλές φορές σχεδόν έπεσα στο τείχος», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Είναι πραγματικά άσχημα», είπε ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ. Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει ο Χάμιλτον το Γκραν πρι του Μόντρεαλ, απάντησε: «Ναι, σίγουρα», σημειώνοντας ότι δεν είχε μιλήσει ακόμη με τον οδηγό, μετά τον αγώνα.  

Με πληροφορίες από Reuters, BBC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM