Ο Χάμιλτον βγήκε με δυσκολία από το μονοθέσιο- «Το πιο επώδυνο Γκραν πρι»

Ο Χάμιλτον βγήκε με δυσκολία από το μονοθέσιο- «Το πιο επώδυνο Γκραν πρι» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Λιούις Χάμιλτον βγήκε με δυσκολία από το μονοθέσιό του μετά την ολοκλήρωση του Γκραν πρι της Formula 1 στο Μπακού, λόγω έντονων πόνων στη μέση, που δημιουργούν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας. 

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε τέταρτος στο Μπακού. «Ήταν η πιο επώδυνη κούρσα, η πιο δύσκολη που έχω βιώσει», είπε μετά τον αγώνα ο Βρετανός, λόγω των αναπηδήσεων σε υψηλές ταχύτητες. 

«Πάντα θέλω να μπαίνω στο μονοθέσιο, απλά δεν θέλω αναπηδήσεις. Θα κάνω τα πάντα για να το αποφύγω αυτό. Ανησυχώ κάθε φορά που μπαίνω στο μονοθέσιο», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Mercedes από την αρχή της χρονιάς. 

«Υπήρχαν πολλές στιγμές που δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω, αν θα κρατούσα το μονοθέσιο στην πίστα. Η μάχη με το αυτοκίνητο ήταν έντονη», περιέγραψε. «Αναπηδούσε τόσο πολύ που πολλές φορές σχεδόν έπεσα στο τείχος», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Είναι πραγματικά άσχημα», είπε ο επικεφαλής της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ. Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει ο Χάμιλτον το Γκραν πρι του Μόντρεαλ, απάντησε: «Ναι, σίγουρα», σημειώνοντας ότι δεν είχε μιλήσει ακόμη με τον οδηγό, μετά τον αγώνα.  

Με πληροφορίες από Reuters, BBC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

Αθλητισμός / Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ο μόνος που μπορεί να τον προπονήσει είναι ο πατέρας του» λέει ο Ιβανίσεβιτς

«Όλα όσα είπα, τα είχα ήδη πει και στον ίδιο. Δεν μιλούσα πίσω από την πλάτη του» δήλωσε ο Κροάτης προπονητής μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Έλληνα πρωταθλητή
LIFO NEWSROOM
Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα

Αθλητισμός / Ρέιντζερς - Παναθηναϊκός 2-0: Κυριαρχία χωρίς ουσία και αριθμητικό μειονέκτημα για τους «Πράσινους»

Παρά την κυριαρχική του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε ήττα με 2-0 από τη Ρέιντζερς στο "Ibrox", στον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού του Champions League. Η αποβολή του Βαγιαννίδη στο 57’ αποδείχθηκε καθοριστική.
LIFO NEWSROOM