Ο αγώνας που ο Λεμπρόν Τζέιμς «έβγαλε το καπέλο» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο αγώνας που ο Λεμπρόν Τζέιμς «έβγαλε το καπέλο» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός και οδήγησε το Μιλγουόκι στη νίκη επί των Λέικερς με 111-104 σε αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων που είχαν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, παρά το triple double του Λεμπρόν Τζέιμς.

«Το πιο βασικό είναι να μείνεις ταπεινός. Όταν κερδίζεις 60 παιχνίδια και αναδεικνύεσαι MVP είναι δύσκολο. Αναρωτιέσαι τι ακολουθεί. Στο τέλος της ημέρας όμως, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, συνειδητοποιούμε ότι θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ. Δεν ήμουν το Νο1 στο ΝΒΑ Draft, ο AD (Άντονι Ντέιβις) ήταν. Ο ΛεΜπρόν ήταν. Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ και να τα βάζω με αυτά τα δύο τέρατα».


Όσον αφορά στο γεγονός ότι στο παιχνίδι συμμετείχαν και τα αδέρφια του Θανάσης και Κώστας, o Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: «Πέρασα ωραία με τον μικρό αδελφό μου (σ.σ τον Κώστα). Του είπα ότι αυτό είναι μοναδικό. Δεν γίνεται να το παίρνουμε ως δεδομένο, ότι τρία αδέλφια συμμετέχουν στο ίδιο παιχνίδι. Είμαστε ευλογημένοι και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε αποτελεσματικοί. Είμαι χαρούμενος που πέρασα χρόνο μαζί του και είναι ευλογία να βρίσκομαι μαζί του».

Ο αγώνας που ο Λεμπρόν Τζέιμς «έβγαλε το καπέλο» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
ΛεΜπρον Τζέιμπς και Γιάννης Αντετοκούνμπο στο All Star Weekend του ΝΒΑ τον Φεβρουάριο του 2019
Ο αγώνας που ο Λεμπρόν Τζέιμς «έβγαλε το καπέλο» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο μετά τον αγώνα ανάμεσα σε Λέικερς και Μπακς

Πριν τον αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για τον θρύλο του ΝΒΑ. «Είναι τρελό αυτό που κάνει ο Λεμπρόν. Είναι και για μένα ένας από τους στόχους να μπορώ να παίζω σε υψηλό επίπεδο για τα επόμενα δέκα χρόνια. Ο τύπος γίνεται 35 και μπορεί να κινείται έτσι, να παίζει έτσι και να είναι τόσο έξυπνος. Είναι απίθανα όλα αυτά που κάνει, αλλά είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς. Είναι διαφορετικός, ένας εξωγήινος. Το περιμένεις από αυτόν, αλλά είναι κάτι τρελό», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς «έβγαλε το καπέλο» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

Σε δηλώσεις που ακολούθησαν τον, υψηλού επιπέδου αγώνα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους αναγνώρισε το παιχνίδι και τις ικανότητες του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα πέντε τρίποντα που σημείωσε ο Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αρκέστηκε να βγάλει το φανταστικό του καπέλο στον Γιάννη. «Ξέρεις τι σημαίνει αυτό, ε;», είπε στον δημοσιογράφο.

 

 

 

 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM