Ντουμπάι: Η κίνηση του Τσιτσιπά που εκνεύρισε τον πατέρα του

Ντουμπάι: Η κίνηση του Τσιτσιπά που εκνεύρισε τον πατέρα του Facebook Twitter
0

Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που προκρίθηκε σήμερα στον τελικό του Ντουμπάι, αλλά μία κίνησή του στο τέλος του ημιτελικού φαίνεται πως εκνεύρισε τον πατέρα και προπονητή του πρωταθλητή. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέδειξε πως έχει τρομερά ψυχικά αποθέματα, νικώντας με ανατροπή τον Γκαέλ Μονφίς, με 2-1 σετ, μετά από 2 ώρες και 59 λεπτά αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του ματς, ο 20χρονος είχε αρκετές στιγμές εκνευρισμού, χτυπώντας ουκ ολίγες φορές τη ρακέτα του στο τερέν του αγωνιστικού χώρου.

Στον τελευταίο και νικητήριο πόντο, ο «Στεφ» ξέσπασε αντιδρώντας με έναν τρόπο που δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, μόλις ο Τσιτσιπάς είδε τον Μονφίς να στέλνει το μπαλάκι άουτ, πέταξε στο πλάι τη ρακέτα του, με απότομο και οριακά επικίνδυνο τρόπο. 

Αμέσως μετά, η κάμερα εστίασε στους δικούς του στην εξέδρα, όπου ο πατέρας του 20χρονου, Απόστολος Τσιτσιπάς, φαίνεται ξεκάθαρα να κάνει παρατήρηση στον γιο του για αυτή την κίνησή του. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι αήτητος στα τελευταία οκτώ ματς και με τη σημερινή του νίκη μπήκε στην κορυφαία δεκάδα ανδρών τενιστών παγκοσμίως, για πρώτη φορά στην καριέρα του. 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM